FARKINDALIKİLAÇ ENDÜSTRİSİKADIN SAĞLIĞIÖDÜLLERÖNE ÇIKAN HABERLERSOSYAL SORUMLULUK

Bayer Türkiye’nin “BileneSor” uygulamasına “Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülü”

Bayer Türkiye ve CBOT’un kadinsagligitv.com’da hayata geçirdiği yapay zekâ destekli BileneSor sanal asistan uygulaması, Kadın Dostu Markalar 2024 Farkındalık Ödülü’ne layık görüldü.
Bayer Türkiye ve CBOT’un kadinsagligitv.com’da hayata geçirdiği yapay zekâ destekli BileneSor sanal asistan uygulaması, Kadın Dostu Markalar 2024 Farkındalık Ödülü’ne layık görüldü.

Bayer Türkiye ve CBOT’un kadın sağlığı ile ilgili merak edilen sorulara yanıt vermek üzere kadinsagligitv.com’da hayata geçirdiği yapay zekâ destekli BileneSor sanal asistan uygulaması, Sosyal Farkındalık İçerikli Projeler kategorisinde Kadın Dostu Markalar 2024 Farkındalık Ödülü’ne layık görüldü.

BileneSor uygulamasının ödül almasından duydukları memnuniyeti dile getiren Bayer Türkiye Kadın Sağlığı Lideri Beste Doğar, “Bu ödül, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne bizim için ayrı bir anlam kattı. Kadınların yaşamlarında önemli bir rol oynayan sağlık hizmetleri alanındaki çalışmalarımızın onurlandırılmasını çok kıymetli buluyoruz. Bu özel günü, kadınların sağlık hizmetlerine erişimlerinin artırılması ve toplumda daha güçlü bir konuma gelmeleri için bir fırsat olarak görüyoruz. Doğru ve güvenilir bilgiye erişim, kadınların sağlıkla ilgili kararlarını bilinçli bir şekilde alabilmeleri açısından büyük önem taşıyor. BileneSor sanal asistan uygulamamızı, kadın sağlığı konularıyla ilgili güvenilir bilgilere erişimi kolaylaştırmak, kadınların sağlık ve refahını artırmak için önemli bir adım olarak görüyoruz. Uygulamamız, kısa sürede binlerce kadına ulaşarak onların yaşamlarında pozitif bir etki yarattı. Önümüzdeki dönemde de Bayer Türkiye olarak kadın sağlığı alanında faydalı projeler üretmek ve insanların yaşam kalitesini iyileştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz,” dedi.

BileneSor ile Kadınlar Güvenilir Bilgilere 7/24 Erişebiliyor

BileneSor, 7/24 erişilebilir ve güvenilir bilgiler sunarak kadınların doğum kontrolü, cinsellik kadın anatomisi gibi sorularına uzman hekim videoları ile cevap veriyor. Kadın sağlığı alanında geniş bir konu yelpazesini ele alan sanal asistan, benzersiz yanıtlarla kadınların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Yorum yaz