ETKİNLİKİLAÇ ENDÜSTRİSİÖDÜLLERÖNE ÇIKAN HABERLER

Takeda Türkiye uluslararası platformda 2 ödül kazandı!

Takeda, Türkiye’de kadın sağlığı konusunda önemli bir adım atarak meme kanseri bakımı iyileştirmeleri için Birleşmiş Milletler Eğitim ve Araştırma Enstitüsü (UNITAR) ile iş birliği yapıyor!
Takeda Türkiye’nin lenfoma hastalığında erken teşhisin önemini vurgulamak amacıyla hayata geçirdiği Lenfomart Galeri Projesi iki kategoride aldığı ödül ile taçlandırıldı. Proje, uluslararası pazarlama ve iletişim ödül platformu olan Muse Creative Awards’dan Altın ve Gümüş ödüllere layık görüldü.

Küresel düzeyde geliştirilen tedavi yöntemlerini Türkiye’deki hastalarla buluşturan Takeda Türkiye, hastaların yaşam kalitelerini arttırmayı hedeflerken, hayata geçirdiği projelerle erken tanı konusunda toplumda bilgi düzeyini artırmayı amaçlıyor. Takeda Türkiye’nin lenfoma hastalığında erken teşhisin kritik rolünü vurgulamak amacıyla tasarladığı dijital bir sanat galerisi projesi olan “Lenfomart Galeri” uluslararası düzeydeki en prestijli ödül platformlarından biri olan Muse Creative Awards’tan iki ödül aldı.

Proje, reklamcılıktan dijital medyaya, pazarlama stratejilerinden iletişim çalışmalarına kadar en başarılı projeleri ödüllendiren Muse Creative Ödülleri’nde; Web Sitesi kategorisinde Altın Ödül alarak En İyi Sağlık Sitesi Ödülüne ve Markalı İçerik kategorisinde Gümüş Ödüle layık görüldü.

Sağlık alanında, dijital ve sanatın güçlü bir birleşimi olarak dikkat çeken Lenfomart Galeri Projesi ünlü fotoğraf sanatçılarının objektifinden kurgusal lenfoma hastalarının yaşam mücadelesini aktarıyor. Galeride yer alan her bir sergide kurgusal bir hasta yolculuğu farklı bir fotoğrafçının yorumu ile hikayeleştiriliyor. İlk olarak Tamer Yılmaz’ın fotoğrafladığı kurgusal karakterin yer aldığı ve önümüzdeki dönemde Dilan Bozyel, Kerem Çobanlı ve Barış Kaya’nın hikayelerinin de yayınlanacağı sanal galeri www.lenfomart.com web sitesi üzerinden ziyaret edilebiliyor.

Reklam ve iletişim dünyasının profesyonelleri tarafından değerlendirilen bir platformdan alınan bu ödüllerin konuya dikkat çekme noktasında çok kıymetli olduğunu paylaşan Takeda Türkiye Genel Müdürü Ömür Mangaloğlu; “Lenfomart Galeri Projesi ile sanatın ve teknolojinin gücünü birleştirdik. Lenfoma hastalarının mücadelesini, hastalığın aşamalarını 360 derece gezilebilen sanal bir ortama taşıdık. İlk günden itibaren yoğun ilgi gören bu çalışmamızın uluslararası bir platformdan da iki ödül alması bize doğru bir noktaya odaklandığımızı bir kez daha gösterdi. İnsanlar için daha sağlıklı, dünya için daha parlak bir gelecek sunma vizyonumuzla sürdürdüğümüz yolculuğumuzda toplumda değer yaratan projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.


C-ANPROM/TR/CORP/0194

 

Yorum yaz