İLAÇ ENDÜSTRİSİ

Taner Gülfırat, Biofarma İlaç Satış ve Tanıtım Direktörü!

İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü'nden mezun olan Taner Gülfırat, Marmara Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği alanında pedagojik formasyon programı ile yüksek lisansını tamamladı. Profesyonel iş hayatına 2002 Kasım ayında Sanovel ilaç firmasında tıbbi tanıtım ve satış temsilcisi olarak başlayan Gülfırat, aynı şirketin farklı gruplarında bölge müdürü, ürün müdürü, grup ürün müdürü, bölgeler müdürü, stratejik planlama ve iş mükemmelliği müdürü ve tanıtım müdürü rollerinde toplam 19 yıl boyunca görev yaptıktan sonra Mayıs 2021 itibariyla Biofarma İlaç Satış ve Tanıtım Direktörü olarak atandı.

Uzun yıllar Sanovel İlaç’ta çeşitli pozisyonlarda görev alan Taner Gülfırat; yeni dönemde Biofarma İlaç Satış ve Tanıtım Direktörü olarak atandı.

Taner Gülfırat hakkında

İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü’nden mezun olan Taner Gülfırat, Marmara Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği alanında pedagojik formasyon programı ile yüksek lisansını tamamladı. Profesyonel iş hayatına 2002 Kasım ayında Sanovel ilaç firmasında tıbbi tanıtım ve satış temsilcisi olarak başlayan Gülfırat, aynı şirketin farklı gruplarında bölge müdürü, ürün müdürü, grup ürün müdürü, bölgeler müdürü, stratejik planlama ve iş mükemmelliği müdürü ve tanıtım müdürü rollerinde toplam 19 yıl boyunca görev yaptıktan sonra Mayıs 2021’de atandığı Biofarma İlaç’ta Satış ve Tanıtım Direktörü olarak görev yapıyor.

İlaç endüstrisinde “Başarının sırrı özgüven, özveri ve özgünlükten geçmektedir” yaklaşımını her platformda dile getirmesiyle ve birlikte çalıştığı insanların hayatlarına dokunup gelişim yolculuklarına katkı vermesiyle tanınan Gülfırat, kariyeri boyunca kardiyovasküler, diyabet, merkezi sinir sistemi, ağrı, anti infektifler, OTC & FMCG, hepatoloji alanlarında bir çok ürünün tanıtım, pazarlama ve satış faaliyetlerini yürüttü.

 

Yorum yaz