BANKACILIK & SİGORTACILIK

AXA Sigorta tüm salgın hastalıkları teminat altına aldı.

Sigortalılarının hayatlarının her anında güvenebilecekleri bir çözüm ortağı olmayı hedefleyen AXA Sigorta, COVID-19 ile birlikte gelecekte de ortaya çıkabilecek tüm salgın hastalıkları “Salgınlar Geçici AXA’da Sigortası Kalıcı” diyerek teminat altına aldı. AXA Sigorta hali hazırda COVID-19 hastalığından kaynaklanan tedavi giderlerini de istisna olarak karşılıyordu. AXA Sigorta yeni değişiklikle gelecekte oluşabilecek tüm salgın hastalıkları poliçe özel şartlarında kapsam dışı kalan haller kısmından çıkararak, herhangi bir ekstra ödeme olmaksızın tamamen ve kalıcı olarak teminat kapsamına almış oldu. Aynı zamanda standart tek kişilik özel oda, yemek ve refakatçi giderleri de bu kapsama dahil edildi. Tüm bu teminatlara ek olarak AXA Sigorta Doktor Danışma Hattı hizmeti ile de haftanın her günü ve her saati sigortalılarının sağlık endişeleri konusunda uzman yardımı almalarına olanak tanınıyor.

AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşçan, “Ülkemizde ilk COVID-19 vakasının açıklanmasıyla birlikte hızlı bir şekilde aksiyon alarak gerekli önlemleri sağlayıp sigortalılarımızın her daim yanında olduk. Hayatlarımıza farklı bir yön veren COVID-19 salgını sonrasında sigortalılarımız için bir adım daha atmak istedik. Müşteri 4.0 yaklaşımımız doğrultusunda sigortalılarımız en büyük önceliğimiz ve hasar ödeyenden çözüm ortağına dönüşüm yolcuğumuzda sigortalılarımıza değer katacak bu düzenlememiz; mevcut ve duyuru sonrasında alınacak tüm Tamamlayıcı Sağlık Sigortası  ve Özel Sağlık Sigortası ürünlerimizdeki tüm kurumsal ve bireysel sigortalılarımız için 6 Temmuz 2020 tarihi itibariyle geçerli hale gelmiştir. Her şeyin başının sağlık olduğunu bir kez daha hatırladığımız bu günlerde olduğu gibi gelecekte de  sigortalılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

AXA Sigorta Bireysel Teknik ve Sağlık Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Sanem Çıngay; “COVID-19 salgını ile birlikte yaşadığımız olağanüstü dönem hayatın farklı dinamikleriyle yüzleşmemizi sağladı. Bu benzersiz günler beraberinde benzersiz ihtiyaçları getirdi.  Biz de bu paralel de hızla harekete geçerek müşterilerimizin bu dönemi daha kolay atlatmalarına yönelik yeni teminatları hayata geçirdik ve yalnızca yeni müşterilerimizin değil mevcut müşterilerimizin de kullanımına sunduk. AXA Sigorta olarak gelecekte oluşabilecek tüm salgın hastalıkları kalıcı olarak teminat kapsamına aldık. Ayrıca sigortalılarımız Sağlık Poliçe Bilgilendirme Hattı 0850 250 99 99 üzerinden bizlere ulaşıp akıllarına takılan salgın hastalıklar teminatı ile ilgili bilgi alabilecekler. AXA  Sigorta olarak müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu her an yanlarında olacağız.” dedi.