GÖZ SAĞLIĞIİLAÇ ENDÜSTRİSİSAĞLIK

Alcon Türkiye göz sağlığında online eğitim fırsatları sunuyor

Alcon Türkiye Cerrahi İş Birimi Direktörü ve Ülke Müdürü Dr. Ege Bay yaptığı açıklamada “Alcon olarak göz sağlığı alanındaki öncü ve inovatif kimliğimizle hekimlerimizin günlük pratiklerine destek sağlayacağına inandığımız bir çok eğitim ve seminer düzenlemekteyiz. KOVID-19 salgını nedeniyle yüzyüze eğitim ve seminerlere bir süre ara versek de online olarak eğitimlerimizi sunmaya devam etmekteyiz. Bu süreçte hekimlerimizin gelişimi için online platformda benzersiz içerikteki eğitimlerimize devam edeceğiz.” dedi.

Alcon’un göz sağlığı alanında çalışan sağlık pratisyenlerinin mesleki eğitimlerine katkı sağlamak ve son cerrahi gelişmeleri uygulamalarıyla paylaşmak amacıyla hizmete sunduğu Alcon Deneyim Akademisi ile eğitimlerini online olarak sunmaya devam ediyor.

Alcon Türkiye Cerrahi İş Birimi Direktörü ve Ülke Müdürü Dr. Ege Bay yaptığı açıklamada “Alcon olarak göz sağlığı alanındaki öncü ve inovatif kimliğimizle hekimlerimizin günlük pratiklerine destek sağlayacağına inandığımız bir çok eğitim ve seminer düzenlemekteyiz. COVID-19 salgını nedeniyle yüz yüze eğitim ve seminerlere bir süre ara versek de online olarak eğitimlerimizi sunmaya devam etmekteyiz. Bu süreçte hekimlerimizin gelişimi için online platformda benzersiz içerikteki eğitimlerimize devam edeceğiz” dedi.

Dünyada göz sağlığının birçok aşamasında öncülük yaptığı çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Alcon, insanların daha iyi görmesine yardımcı olan ve yaşam kalitesini artıran yenilikçi ürünler sunmaya devam ediyor. Alcon özellikle göz sağlığı alanında çalışan hekimlerin ve sağlık mesleği mensuplarının eğitimlerine yaptığı yatırımlara devam ediyor. Bu amaçla hayata geçirdiği online eğitim platformu Alcon Deneyim Akademisi ile göz doktorları, hemşireler, teknisyenler ve öğrenciler de dahil olmak üzere gözle ilgilenen sağlık pratisyenleri için büyüyen bir eğitim materyalleri kütüphanesine ev sahipliği yapıyor.

Web sitesinde online eğitimler ve materyaller var

Online eğitimlerin ve materyallerin yer aldığı web sitesinde, kullanımı kolay bir ana ekranda düzenli olarak yeni içerik eklenmiş olarak 500’den fazla eğitim videosu içeren geniş bir kütüphane de bulunmakta. Sitede ayrıca, dünyanın dört bir yanından önde gelen göz sağlığı uzmanları tarafından geliştirilen web yayınlarının yanı sıra, çeşitli hastalık durumları ve odak alanlarındaki kişiselleştirilmiş videolar ve müfredatlar da yer almakta. Web sitesinde yer alan materyallerde öncelikle göz bakımındaki en son yenilikler kullanılarak gerçek dünyadaki cerrahi vaka çalışmalarına odaklanılmakta.

Alcon Türkiye eğitimi önemsiyor

Alcon Cerrahi İş Birimi Direktörü ve Ülke Müdürü Dr. Ege Bay yaptığı açıklamada “Eğitim, Alcon’un göz sağlığı profesyonellerine olan bağlılığının bir göstergesi ve bu sayede binlerce kişi her yıl oftalmoloji ve optometri alanındaki en son gelişmeler hakkında uygulamalı deneyim kazanmakta. COVID-19 salgını nedeniyle yüz yüze eğitimlerimize bir süre ara vermek durumunda kaldık. Ancak uzun yıllardır online platformlar aracılığıyla verdiğimiz eğitimlerimize bu dönemde hız kesmeden devam ediyoruz. Son teknoloji ürünü olan Alcon Deneyim Akademisi, www.AlconExperienceAcademy.com web sitesi aracılığıyla Alcon, sürükleyici eğitim ve öğretimi tüm dünyadaki göz sağlığı profesyonellerine rahatlıkla ve online olarak erişilebilir hale getiriyor. Bu süreçte hekimlerimizin gelişimi için online platformda benzersiz içerikteki eğitimlerimize devam edeceğiz” dedi.

 

Alcon Türkiye göz sağlığında online eğitim fırsatları sunuyor