İLAÇ ENDÜSTRİSİSAĞLIK

Pfizer Türkiye, online eğitimleriyle Stevie Awards aldı

Pfizer eğitim takımı stevie awards aldı

En İyi İşveren Bronz Ödülü

Pfizer Türkiye, Eğitim departmanının bir parçası olduğu Doğu Avrupa Eğitim Takımı ile Covid-19 döneminde Doğu Avrupa bölgesine yönelik hazırladığı online eğitim programı ile Stevie Awards “Most Valuable Employer – EMEA/Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi En İyi İşveren” kategorisinde bronz ödüle layık görüldü. Söz konusu ödül programına dünyanın farklı yerlerinden 700 başvuru geldi ve bu başvurular dünyanın dört bir yanındaki profesyonellerden oluşan 90’ın üzerinde jüri üyesi tarafından değerlendirildi.

Pfizer Eğitim Takımı, kendi uzmanlık alanları çerçevesinde online eğitimler tasarlarken iç eğitmenleri de sürece dahil ederek eğitim programını genişletti. Bu girişimin bir parçası olarak, eğitim ekibi bu bölgede geliştirilen ilk online sertifika programını tasarladı ve hayata geçirdi.

Doğu Avrupa Eğitim Takımı bu eğitim programı kapsamında;

  • 32,5 eğitim saati ile 21 farklı eğitim
  • 5 makale ve 4 online eğitim platform erişimi sağladı.

1000+ Katılımcı

1000’den fazla katılımcıya ulaşarak, 5 üzerinden 4,4’lük bir geri bildirim puanı alarak, Doğu Avrupa bölgesi çalışanlarının yetkinlik, bağlılık ve motivasyonuna katkıda bulundu.

En İyi İşveren Bronz Ödülü
Seda Tamur Oğralı: “Steve Awards gurur verici”

Pfizer Doğu Avrupa Eğitim Lideri Seda Tamur Oğralı, şunları söyledi: “Dünyanın en gözde ödüllerinden biri olan Stevie Awards’da 700 başvuru arasında, dünyanın dört bir yanındaki profesyonellerden oluşan 90’ın üzerinde jüri üyesi tarafından değerlendirilip bronz ödülünün sahibi olmaktan dolayı çok mutluyuz. Pfizer’de bizler çığır açan yeniliklerle hastaların hayatını değiştirmek olarak tanımladığımız amacımız doğrultusunda çalışıyoruz. Covid-19 döneminde de çalışanlarımızın gelişimine odaklanan bir çalışma ortamı yaratmak, aynı zamanda çalışan katılımını ve motivasyonunu sürdürmek için yüz yüze olan eğitim programlarımızı online eğitimlere dönüştürdük. Böylece bu dönemde ortaya çıkan ihtiyaçları karşılamaya çalıştık. Bu çalışmalarımızın, çalışanlarımızdan da çok olumlu geri bildirimler alması, onların eğitimlere katılımlarına ve motivasyonlarına böyle olağanüstü bir dönemde katkıda bulunması ayrıca gurur verici.”

 

 

Digimeet