İLAÇ ENDÜSTRİSİSAĞLIK

Aslı Koçyiğit, Pierre Fabre Türkiye Lojistik Direktörü oldu

Aslı Koçyiğit, Pierre Fabre Türkiye Lojistik Direktörü oldu

Pierre Fabre Türkiye’de Lojistik Direktörü Ataması

Türkiye’de ilaç ve dermokozmetik alanında faaliyet gösteren Pierre Fabre’de Aslı Koçyiğit; lojistik direktörlüğüne atandı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan Aslı Koçyiğit, Galatasaray Üniversitesi’nde yine aynı bölüm üzerine master yaptı. İş hayatına 2003 yılında Renault şirketinde lojistik mühendisi olarak başlayan Koçyiğit, daha sonra Colgate-Palmolive Türkiye’de planlama ve lojistik koordinatörü olarak devam etti. Ardından kariyerini Pierre Fabre Türkiye’de önce dermokozmetik bölümünün lojistik müdürü olarak, sonra da hem dermokozmetik hem de ilaç tarafının lojistik müdürü olarak sürdürdü.

Pierre Fabre hakkında

Vizyon sahibi bir eczacı botanikçi ve tutku dolu bir girişimci olan Mösyö Pierre Fabre’nin, 1951 yılında kurduğu eczane, bugün Onkoloji, Kadın Sağlığı, Üroloji, Tüketici Sağlığı ve Dermokozmetik alanlarında faaliyet gösteren, uluslararası şirketler grubuna dönüşmüştür. Pierre Fabre Laboratuvarları, Avrupa’nın en büyük ikinci bağımsız özel ilaç laboratuvarı olarak hizmet vermektedir. Ürünlerini geliştirirken doğanın sunduklarını kullanan gelirinin anlamlı bir kısmını Pierre Fabre Vakfı aracılığı ile geniş kapsamlı sosyal sorumluluk projelerinde kullanan grubun bu çalışmaları, Eccocert tarafından Mükemmel sertifikası ile derecelendirilmiştir. Köklerinden ve değerlerinden hiç kopmadan dünyaya açılan Pierre Fabre Grubu, gelirinin anlamlı bir kısmını Pierre Fabre Vakfı aracılığı ile özellikle Afrika ve Uzakdoğu’daki projelerde insanlara sağlık götürmek için ayırır. Grup, her yıl elde ettiği karın anlamlı bir kısmını, Onkoloji ve Dermatoloji alanlarında yürütmekte olduğu Ar&Ge çalışmalarına aktarmaktadır. Pierre Fabre; her türlü güzelliğin öncelikle sağlıktan geçmesi gerektiğinin bilinciyle hareket eder; bunun yanında botanikçi kimliği sayesinde ürünlerini en doğal yöntemlerle geliştirir.