FARKINDALIKİLAÇ ENDÜSTRİSİSAĞLIKSAĞLIK TEKNOLOJİLERİTEKNOLOJİTOPLUM SAĞLIĞI

Abdi İbrahim; demir eksikliği farkındalığı için site kurdu!

Abdi İbrahim; demir eksikliği farkındalığı için site kurdu!

“ANEMİK OLMA DİNAMİK OL”

Türk ilaç sektörünün lideri Abdi İbrahim, toplumda sıklıkla görülen demir eksikliği konusunda farkındalık yaratmak amacıyla “anemikolmadinamikol.com” internet sitesini hayata geçirdi. Pandemi sürecinde, genel sağlık kontrolleri için hekime gidişin azalması sebebiyle, bilgiye erişim imkanlarını artırmayı hedefleyen Abdi İbrahim, demir eksikliği hakkında detaylı bilgilerin yer aldığı “anemikolmadinamikol.com”da yaşam kalitesini olumlu yönde etkileyecek önerilere yer veriyor. Sitede hekimler için de medikal bilgilerin, olgu örneklerinin ve çeşitli literatür özetlerinin yer aldığı ayrı bir platform bulunuyor.

Türk ilaç sektörünün büyümesine ve gelişmesine bir asırdır öncülük eden Abdi İbrahim, yaygın bir toplum sağlığı sorunu olan demir eksikliği konusunda bilinç ve farkındalık yaratmak amacıyla “anemikolmadinamikol.com” internet sitesini hazırladı.

Halk arasında kansızlık olarak bilinen bu rahatsızlık, Türkiye’de her 3 kişiden 2‘sinde görülüyor. Birçok kişinin sıklıkla karşılaştığı ve halsizlik, yorgunluk gibi belirtilerle ortaya çıkan demir eksikliği hayat kalitesini de oldukça etkiliyor.

Koronavirüs pandemisi dolayısıyla hekim ziyaretlerinin azalması, birçok hastalıkta olduğu gibi, bu rahatsızlığın tablosunu da olumsuz yönde etkilemiş bulunuyor. Bu süreçte pek çok kişi hastanelere gidemediğinden, bu hastalık hakkındaki bilgi akışını desteklemeyi amaçlayan Abdi İbrahim, “anemikolmadinamikol.com” sitesini kullanıma sundu. Sitede, kansızlık konusundaki güncel bilgilerin yanı sıra, yaşam kalitesini olumlu yönde etkileyecek önerilere de rahatlıkla ulaşılabiliyor.

Sitede ayrıca, hekimler için hazırlanan platformda, demir eksikliği ve demir eksikliği anemisi hakkında güncel medikal bilgiler, fikir liderleri ile yapılmış toplantı kayıtları, örnek vakalar ve çeşitli literatür özetleri de yer alıyor. IV ve oral formlarla demir eksikliği tedavisinin her aşamasında toplum sağlığına daima destek olan Abdi İbrahim’in hazırladığı site, hekimler için çeşitli canlı yayınları hayata geçiren ilk platform olma özelliğini de taşıyor.

“anemikolmadinamikol.com” internet sitesi ve sosyal medya hesaplarına aşağıdaki link üzerinde ulaşabilirsiniz.

https://www.anemikolmadinamikol.com/

https://www.instagram.com/anemikolmadinamikol/?hl=tr

https://www.facebook.com/anemikolmadinamikol

https://www.linkedin.com/company/anemikolmadinamikol/

https://twitter.com/anemikolma

Yorum yaz