FARKINDALIKİLAÇ ENDÜSTRİSİSOSYAL SORUMLULUK

Bayer Genç Bilim Elçileri Projesi’ne “Sosyal Etki” ödülü!

Bayer Genç Bilim Elçileri Projesi'ne “Sosyal Etki” ödülü!

Medikal, Kreatif, Teknolojik, Sağlıklı Fikirler

BAYER’E SÜRDÜRÜLEBİLİR İŞ ÖDÜLÜ!

Bu yıl yedincisi düzenlenen Sürdürülebilir İş Ödülleri sahiplerini buldu.

Sürdürülebilirlik Akademisi’nin düzenlediği sosyal, ekonomik ve çevresel konularda önemli etkiler yaratan ve ortak geleceğimize sahip çıkan projeleri vurgulayan Sürdürülebilir İş Ödülleri’nin yedincisi düzenlendi. Bayer, Bayer Genç Bilim Elçileri projesi ile Sürdürülebilir İş Ödülleri’nde Sosyal Etki kategorisinde ödüle layık görüldü.

Bayer Genç Bilim Elçileri, Bayer ve Toplum Gönüllüleri Vakfı iş birliğiyle yürütülmekte. Çocukların bilime merakını canlı tutmak ve onları ileride bilim insanı olma yönünde yüreklendirmek amacıyla yürütülen proje, 9 yıldır devam ediyor.

Üniversiteli gençler aracılığıyla çocuklara dokunan bir bilim okuryazarlığı projesi olan Bayer Genç Bilim Elçileri ile proje başından bugüne 40.000’den fazla çocuğa ve 3.500’e yakın gence ulaşıldı.

Bayer hakkında

Bayer, sağlık ve beslenme ile ilgili yaşam bilimleri alanlarında uzmanlaşmış küresel bir şirkettir. Ürün ve hizmetleri, insanlığa faydalı olabilmek ve giderek artan ve yaşlanmakta olan küresel nüfusun ortaya çıkardığı büyük zorlukların üstesinden gelmeyi desteklemek amacıyla tasarlanmıştır. Bayer Grup, aynı zamanda inovasyon ve büyümeyle değer yaratmayı ve kazanma gücünü artırmayı amaçlamaktadır. Sürdürülebilir kalkınma ilkelerine bağlı olan şirket, Bayer markası ile tüm dünyada güven, kalite ve güvenilirliğin timsali olmuştur. 2019 mali yılı itibarıyla 104 bine yakın çalışana ve 43,5 milyar Avro satış cirosuna sahiptir. Bayer’in, yıllık sermaye harcaması 2,9 milyar Avro, Ar-Ge harcaması ise 5,3 milyar Avro düzeyindedir.

 

Yorum yaz