ENDÜSTRİFARKINDALIKİŞ DÜNYASISOSYAL SORUMLULUK

Pembe kornalar meme kanseri için çalıyor!..

Pembe kornalar meme kanseri için çalıyor!..

PEMBE KORNA OLUR MU?..

Pembe Korna projesi Kadın Dostu Markalar Ödülü’ne Aday!
Otomotiv yan sanayisine yönelik ulusal ve uluslararası ölçekte yedek parça sağlayan ve üreten Seger’in meme kanserinde erken teşhisin önemini vurgulayan Pembe Korna projesi dikkat çekmeye devam ediyor. Medya dünyasından sivil toplum kuruluşlarına kadar pek çok önemli ismin destek verdiği proje ‘2021 Kadın Dostu Markalar Ödülleri’ne aday gösterildi. 26 Kasım’da başlayan projelerin oylama süreci, 1 Mart 2021’de sona erecek. Pembe Korna projesi, Otomotiv-Sanayi kategorisinde yerli ve global önemli markalarla rekabet ediyor. Ödüller, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde sahiplerini bulacak. 

Kuruluşundan bugüne sadece korna üreten bir marka olmayıp, toplumsal konulara hassasiyet gösteren bir vizyonla faaliyet gösteren Seger, hayata geçirdiği ve destek olduğu projelerle fark yaratıyor.

“Pembe Korna” dikkat çekmeye devam ediyor

Türkiye’de otomotiv yan sanayisine, yedek parça sektörüne ve dünya devi otomobil üreticilerine korna ve aydınlatma ürünleri tedarik eden Seger’in geçtiğimiz yıl başlattığı ve kurum kültürünün bir parçası olarak gelenekselleştirdiği Pembe Korna projesi, toplumda ilgiyle karşılandı. Seger’in kornaları meme kanserinin erken teşhisine dikkat çekmek için pembeye boyandı. Medya dünyasının ünlü isimleri, radyo programcıları, kanser derneklerinin yöneticileri, bu hastalığı yenen ve mücadele eden kadınların desteklediği proje dikkat çekmeye devam ediyor.

Ödüle aday gösterildi

‘Erken tanı hayata sarıl’ sloganı ile Pembe Korna Projesi, 2021 Kadın Dostu Markalar Ödülleri’ne aday gösterildi. Otomotiv-Sanayi kategorisinde yerli ve global markalarla yarışan Seger, oylamanın başladığı günden beri halk tarafından yoğun ilgi görüyor ve ödüle en yakın marka olarak öne çıkıyor.

Ödüller 8 Mart’ta sahiplerini bulacak

26 Kasım’da başlayan oylama süreci 1 Mart 2021’e kadar devam edecek. En başarılı projeler halk tarafından oylanarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ödüllendirilecek. Kadın Dostu Markalar Ödülleri organizasyonu ve Seger Pembe Korna projesi hakkında detaylı bilgi https://www.kadindostumarkalar.org/ adresinde yer alıyor.

Pembe kornalar meme kanseri için çalıyor!..

Seger hakkında

Hem üretimde hem de korna ticaretinde dünya çapında varlık gösteren yüzde 100 yerli sermayeli Seger, bugün ülkemizde ve dünyada önemli araç üreticileri ile yaptığı anlaşmalarla elektrikli ve havalı korna üretiminde bir marka haline geldi. Seger; Tesla Renault, Isuzu, Audi, Honda, Mercedes-Benz, Volkswagen, Nissan, Ford, Dacia, ağır vasıta ve iş makinalarında BMC, Karsan, JCB, Iveco, Temsa, Otokar, DAF, traktör ve tarım makinalarında Hattat, Çukurova, Erkunt, Tümosan, Türk Traktör, Taral, Bozok Traktör, Hars Traktör, motosiklet grubunda ise Indian Motorcyle, Bigdog, Victory, Polaris gibi dünya devlerinin kornalarını tedarik etmektedir. Seger, Amerika, Avrupa, Afrika ve Asya’da olmak üzere dünyada 70’in üzerinde ülkeye satış yapıyor.

Yorum yaz