BANKACILIK & SİGORTACILIK

Yıldırım Türe MAPFRE Genel Müdür Yardımcısı oldu

Yıldırım Türe MAPFRE Genel Müdür Yardımcısı oldu

Medikal, Kreatif, Teknolojik, Sağlıklı Fikirler

MAPFRE SİGORTA’DA ATAMA…

Sigorta sektörünün önde gelen şirketlerinden MAPFRE Sigorta’da üst düzey atama gerçekleştirildi. MAPFRE Sigorta Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Komitesi Üyesi görevine Yıldırım Türe atandı. Yıldırım Türe, yeni görevine Ocak 2021 itibarıyla başlayacak.

Türkiye’nin önde gelen sigorta şirketlerinden MAPFRE Sigorta’da üst düzey atama gerçekleştirildi. Buna göre, Mapfre Sigorta Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Komitesi Üyesi görevine sigorta sektörünün deneyimli ismi Yıldırım Türe atandı. Ocak 2021 itibariyle görevi devralacak olan Türe, sektörde 30 yıla yaklaşan deneyimi, bilgi birikimi ve başarılı çalışmalarıyla MAPFRE Sigorta’nın öncü konumuna katkı sunacak.

Sigorta sektörünün deneyimli ismi

Çukurova Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü mezunu olan Yıldırım Türe, kariyerine 1991 yılında Yapı Kredi Sigorta’da iç denetim alanında başladı. 2012 yılına kadar sırasıyla, bölge müdürlüğü, bölgeler grup müdürlüğü ve satış genel müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2012 yılında ERGO Sigorta Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi olarak kariyerine devam eden Türe, son olarak 2018-2019 yılları arasında ERGO Sigorta’da CEO olarak görev yaptı.

MAPFRE Sigorta hakkında

MAPFRE Sigorta, ödenmiş sermayesi ve özkaynak büyüklüğü ile Türk sigorta sektörünün en güçlü şirketleri arasında yer alıyor. İspanya’nın en büyük sigorta grubu olan MAPFRE, Avrupa ve Amerika olmak üzere beş kıtada 100’den fazla ülkede reasürans, asistans ve finansal hizmetler alanlarında faaliyet gösteriyor. MAPFRE Sigorta,  tüm sigorta branşlarını kapsayan zengin bir ürün portföyüne sahip. MAPFRE Sigorta, müşterilerinin her türlü hizmet ihtiyacının karşılanması ve mal varlıklarının güvencesi için özel olarak geliştirilmiş rekabetçi çözümler sunmanın yanı sıra yatırım ve emeklilik fon yönetim faaliyetlerinde de bulunmakta. MAPFRE Grup bünyesinde 37 binden fazla çalışan, dünya çapında 5 bin üzeri ofisle 37 milyon müşteriye hizmet veriyor.

Yorum yaz