İLAÇ ENDÜSTRİSİ

Dr. Harun Berberoğlu, Nobel İlaç Bulgaristan’a Direktör oldu!

Dr. Harun Berberoğlu, 1993 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu ve çeşitli şehirlerde hekim olarak çalıştı.

Medikal, Kreatif, Teknolojik, Sağlıklı Fikirler

NOBEL İLAÇ’TA ÜST DÜZEY ATAMA!

Dr. Harun Berberoğlu Nobel İlaç Bulgaristan Satış Pazarlama Direktörü oldu.

Alanya Lisesi mezunu olan Dr. Harun Berberoğlu, 1993 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu ve çeşitli şehirlerde hekim olarak çalıştı. 2000 yılı sonlarında ilaç sektörüne Sanovel İlaç’ta jr. ürün müdürü olarak başlangıç yaptı. Ürün müdürü olarak çalışmaya devam etti ve 2004 yılında Schering-Plough İlaç’a geçiş yaptı. Sırası ile ürün müdürü, medikal müdür, sahaya geçiş yaparak satış takım müdürü olarak çalıştı. 2010 MSD İlaç birleşmesinde Ege Bölge’de çalışmaya devam etti. 2011 Yılında Abbott İlaç’ta (reorganizasyon sonrası AbbVie İlaç) temel üniteler müdürü olarak çalıştı. 2012 sonlarında Nobel İlaç’a geçerek MSS gruplarında ülke tanıtım müdürlüğü, ardından “Spesifik Grup”ta bölüm müdürü olarak çalıştı.

Sektör hayatında değişik pozisyonlarda çalışmayı tercih eden Dr.Harun Berberoğlu 2020 Sonlarında da Nobel İlaç’ın yurtdışı yapılanmalarında önemli bir yere sahip olan Bulgaristan Nobel İlaç’ta Satış Pazarlama Direktörü olarak çalışmaya başladı.

Yorum yaz