BANKACILIK & SİGORTACILIKFARKINDALIKSOSYAL SORUMLULUK

NN, Kadınlar Günü mesajını Kalben ile ulaştırdı!

NN Group bünyesinde faaliyet gösteren NN Hayat ve Emeklilik, bu yıl 8 Mart reklam filmi için sanatçı Kalben ile kamera karşısına geçti.

ÖNCE SEN, ÇÜNKÜ BAŞKA SEN YOK!

NN Hayat ve Emeklilik, ‘Önce Sen, Çünkü Başka Sen Yok’ mottosu kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel Kalben ile reklam filmi hazırladı. Geçen yılki “Önyargılara takılma, kendin ol” söyleminin devamı niteliğindeki reklam filminde bu kez “Kendi eşsiz hikayeni korkmadan anlat” mesajı vurgulanıyor.

NN Group bünyesinde faaliyet gösteren NN Hayat ve Emeklilik, bu yıl 8 Mart reklam filmi için sanatçı Kalben ile kamera karşısına geçti. NN’in gelenekselleşen ‘Çünkü Başka Sen Yok’ söyleminin bir parçası olarak aynı isimle oluşturulan reklam filmi, farklı yaş grubu ve karakterde dört kadının hikayesini konu alırken her kadının kendi eşsiz hikayesinin kahramanı olduğu ve bu hikayelerin kendilerinden başka kimse tarafından yazılamayacağının mesajını veriyor.

Eşsiz hediyen seni sen yapan hikayen

Kadınların başladıkları her yeni hikayenin bir başarı hikayesine dönüştüğünü söyleyen NN Hayat ve Emeklilik Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Didem Özsoy Dirican “Hazırladığımız 8 Mart reklam filmimiz ile, birbirinden farklı kadınların hayat hikayelerine konuk oluyoruz. Aslında bu hikayelerle kadınlara toplum tarafından dikte edilen kalıplara, söylemlere karşı kendi eşsiz hikayelerini kendileri yazması konusunda destek veriyor, bu konuda bir farkındalık oluşturulmasını amaçlıyoruz. ‘Çünkü Başka Sen Yok’ söylemiyle desteklemek istediğimiz bu mesajla kadınlara ‘Seni sen yapan hikayen, sen özgür ol, sadece kendin ol. Bu hikayeyi senden başka kimse yazamaz. Çünkü Başka Sen Yok’ diyoruz. Biz bu reklam filmiyle hem bu mesajı destekleyip bir farkındalık yaratmak hem de güçlü kadınlarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istedik. Kalben’in harika sesiyle birlikte bütün dijital kanallarımızda yayınladığımız reklam filmimiz vesilesiyle tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, kadınların birbiri ardına yazacakları her hikayede onların destekçisi olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum” dedi.

Umut, 8 Mart’larımın anahtarı

8 Mart reklam filminde hem sesiyle hem de görüntüsüyle bulunan Kalben, şunları söyledi: “Bu 8 Mart’ta dünyanın yarısını meydana getirip hala azınlık gibi yaşayan; temel insan haklarından ve özgürlüklerinden mahrum bırakılan; sistematik ayrımcılık, eşitsizlik ve şiddet yollarıyla yok edilen kadınlar için sesimizi daha gür, yüksek ve cesur çıkarmamız gerekiyor. Her yaştan, ırktan, dilden, inanç sisteminden ve kimlikten kadının “çünkü başka sen yok” diyebilmesi bu kampanyanın odak noktasıydı. Birbirimize biricik olduğumuzu hatırlatmamızın önemli olduğu bir zamandayız. Kendi varlığına, yeteneklerine, bilincine sahip olan ve toplum örgüsüne dilediğince katılan mutlu kadınların çoğalmasını umut ediyorum. Umut, 8 Mart’larımın anahtarı. Tüm kalbimle.”

NN Hayat ve Emeklilik hakkında

NN Hayat ve Emeklilik, 18 ülkede faaliyet gösteren ve birçok Avrupa ülkesinde ve Japonya’da güçlü bir varlığı bulunan uluslararası bir sigorta ve yatırım yönetimi şirketi olan NN Group’un bir parçasıdır. Grup, tüm çalışanları ile yaklaşık 17 milyon müşteriye emeklilik, sigorta, yatırım ve bankacılık hizmetleri sunmaktadır. NN Group;  Nationale – Nederlanden, NN, NN Yatırım Ortakları, ABN AMRO Sigorta, Movir, AZL, BeFrank ve OHRA’yı içermektedir. NN Group, Euronext Amsterdam’da (NN) işlem görmektedir. Şirketin Türkiye’deki tarihçesi, 4 Aralık 2008 tarihinde NN Group’un (eski ünvanıyla ING Group) OYAK Emeklilik A.Ş’nin %100 hissesini satın almasıyla başlamıştır.

Yorum yaz