DERMOKOZMETİKİLAÇ ENDÜSTRİSİTÜKETİCİ SAĞLIĞI

Pierre Fabre’den anlamlı destek!

Eau Thermale Avène hakkında bilgilerin paylaşıldığı sempozyumda, Prof.Dr. Gonca Gökdemir, atopik dermatit tedavisiyle ilgili bilgiler verdi.

Pierre Fabre’den Anlamlı Destek

Türk Dermatoloji Derneği Sanal Dermatoloji Buluşması kapsamındaki “Uydu Sempozyumu” Pierre Fabre sponsorluğu ve Ali İhsan Varol’un moderatörlüğünde gerçekleşti.

İlaç, dermokozmetik ve tüketici sağlığı olarak birbirini tamamlayan alanlarda faaliyet gösteren, köklü bir geçmişe sahip Pierre Fabre firması ve dünyanın dört bir yanından gelen hastaların şifa bulduğu Eau Thermale Avène Hidroterapi Merkezi hakkında bilgilerin paylaşıldığı sempozyumda, Prof.Dr. Gonca Gökdemir, atopik dermatit tedavisi hakkında bilgiler paylaştı.

Ali İhsan Varol moderatörlüğünda, Avène hidroterapi merkezine giden iki konuğun da katılımıyla devam eden sempozyumda, konuklar atopik dermatit rahatsızlığı kaynaklı yaşadıklarını ve tedavi süreçlerini katılımcılarla paylaştılar.

Avène termal suyun keşfiyle, Fransa’nın küçük bir kasabasından tüm dünyaya yayılan şifa, sağlık ve güzellik dolu bu serüven başlamıştır. Kasabada cilt hastalığı nedeniyle yara bere içinde olan bir atın bu su kaynağına gidip iyileşmesiyle Avène termal su kaynağının yatıştırıcı, rahatlatıcı ve ferahlatıcı etkileri keşfedilir. O zamandan bu yana termal su, kaynağından el değmeden şişelenerek tüketicilere ulaştırılmaktadır. Avène Termal Su, tüm Avène ürünlerinin ana bileşenidir. Ayrıca suyun kaynağında bulunan Avène Termal Hidroterapi Merkezi’nde dünyanın dört bir yanından gelen hastalar şifa bulmaya devam ediyor.

Yorum yaz