İLAÇ ENDÜSTRİSİ

GSK Türkiye’de üst düzey atama!

Dr. Z. Diyar Akkaynak, GSK Türkiye Ülke Medikal Direktörü görevine atandı. Dr. Elif Coşkunçay’dan boşalan GSK Türkiye Ülke Medikal Direktörü görevine Dr. Z. Diyar Akkaynak getirildi. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2000 yılında mezun olan ve Yeditepe Üniversitesi'nde MBA derecesine sahip Akkaynak, Biofarma, Eczacıbaşı ve Novartis gibi ilaç şirketlerinde medikal alanda çeşitli liderlik rolleri üstlendi. Türkiye’de ilk erken erişim programını başlatan ve Faz-I onkoloji çalışmalarının Türkiye’ye getirilmesine liderlik eden Dr. Z. Diyar Akkaynak, Mart 2021 itibarıyla GSK Türkiye Ülke Medikal Direktörü görevini üstlenecek.

GSK TÜRKİYE’DE ATAMA!

Dr. Z. Diyar Akkaynak, GSK Türkiye Ülke Medikal Direktörü görevine atandı.

Dr. Elif Coşkunçay’dan boşalan GSK Türkiye Ülke Medikal Direktörü görevine Dr. Z. Diyar Akkaynak getirildi. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2000 yılında mezun olan ve Yeditepe Üniversitesi’nde MBA derecesine sahip Akkaynak, Biofarma, Eczacıbaşı ve Novartis gibi ilaç şirketlerinde medikal alanda çeşitli liderlik rolleri üstlendi.

Türkiye’de ilk erken erişim programını başlatan ve Faz-I onkoloji çalışmalarının Türkiye’ye getirilmesine liderlik eden Dr. Z. Diyar Akkaynak, Mart 2021 itibarıyla GSK Türkiye Ülke Medikal Direktörü görevini üstlenecek.

Yorum yaz