AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞIFARKINDALIKSAĞLIKLI YAŞAMYAŞAM

Philips ağız ve diş sağlığının önemine dikkat çekiyor!

Konfor sağlayan Philips’in Sonic Elektrikli Diş Fırçası markası Philips Sonicare ile diş sağlığını ve temizliğini bir üst seviyeye taşıyor.

20 Mart Dünya Ağız Sağlığı Günü!

Hayata geçirdiği projeler ve ürünler ile kullanıcıların hayatını kolaylaştıran Philips, geliştirdiği ‘Dünya çapında diş hekimlerinin 1 numaralı Sonic Elektrikli Diş Fırçası tavsiyesi* ‘Philips Sonicare’ ile 20 Mart Dünya Ağız Sağlığı Günü’nde diş sağlığının önemine vurgu yapıyor.

Hayatı kolaylaştıran ürünleri ile kullanıcılarına her daim konfor sağlayan Philips’in Sonic Elektrikli Diş Fırçası markası Philips Sonicare ile diş sağlığını ve temizliğini bir üst seviyeye taşıyor. Sonic teknolojisi sayesinde, dakikada 62.000 fırça hareketi ile manuel fırçaların 1 ayda yaptığı işi, 2 dakikada yaparak, dişlerde üstün bir temizlik sunuyor. 

Sonic hareket ile diş eti çizgisi de dahil olmak üzere ulaşılması zor alanlarda bile sıvıyı dişler arasına nazikçe yönlendiren Philips Sonicare, plağı da etkili bir şekilde ortadan kaldırmaya yardımcı olur.

5 temizlik ve bakım modu

Philips Sonicare Diamond Clean diş fırçası, temizleme, beyazlatma, hassas bakım, derin temizlik ve hassas diş etlerine sahip kişiler için özel olarak tasarlanan diş eti bakımı dahil olmak üzere 5 farklı bakım modu sunuyor. Derinlemesine olduğu kadar nazik bir temizlik ve klinik olarak kanıtlanmış sonuçlar sağlıyor.

Şık tasarım ve uzun ömürlü şarj imkanı

Şık tasarımı ile göz dolduran Philips Sonicare Diamond Clean, cam şarj bardağı ve USB’li seyahat çantası ile birlikte sunuluyor. Tam şarj ile üç haftaya kadar kullanılabilen Diamond Clean elektrikli diş fırçası, seyahat sırasında tercihe göre USB ile dizüstü bilgisayardan veya prizden şarj olabiliyor.

(*Dünya çapında 2900’den fazla diş hekimi ve bağımsız test kuruluşları ile yapılan araştırmaya göre.)

Yorum yaz