SAĞLIKLI YAŞAMYAŞAM

Dinamik şehir hayatına keyifli bir alternatif!

Saray Grup, deneyim ve yaratıcılığı bir araya getiren yeni ürünü Luxial Mobil Ev’i kullanıcıların beğenisine sundu...

LUXIAL MOBİL EV

Saray Grup, şehrin karmaşasından uzaklaşıp taze bir soluk almak isteyenler için Luxial Mobil Ev’i geliştirdi. Modern tasarımı ve konforlu iç mekânı ile dikkat çeken mobil ev, hem kentsel hem kırsal alanda doğa ile iç içe yeni bir yaşam tarzı sunuyor.

Nitelikli ürünleri ve projeye özel çözümleriyle dikkat çeken Saray Grup, deneyim ve yaratıcılığı bir araya getiren yeni ürünü Luxial Mobil Ev’i kullanıcıların beğenisine sundu. Hem özgürlüğünden hem evinden vazgeçemeyenler için ideal bir çözüm olan mobil ev, şehrin kalabalığından uzakta, yeni bir yaşam tarzı ve sıra dışı bir tatil deneyimi vadediyor.

Doğayla mükemmel uyum

Dayanıklı ve uzun ömürlü malzemelerden üretilen Luxial mobil ev, depremden ve olumsuz hava şartlarından etkilenmeyecek şekilde, römork üzerine tasarlandı. Üstün ısı, ses ve su izolasyonu sayesinde en soğuk havada, yaz güneşinin altında ya da deniz kenarında sunduğu konfordan ödün vermeyen mobil ev, kullanım ömrü boyunca ekstra bakım ve temizlik gerektirmiyor. 260 cm yüksekliğindeki tavanı ile ferah bir yaşam alanına sahip mobil ev, tavan pencereleri sayesinde içeride sürekli temiz hava dolaşmasını sağlarken, yıldızların altında keyifli bir uyku deneyimi de sunuyor.

Minimal alanda akılcı çözümler

Kullanıcılar, ocaktan buzdolabına, 4 mevsim klimadan duşa, yatak örtüsünden perdeye kadar her türlü detayın düşünüldüğü Luxial mobil evi aldıkları gün içinde yaşamaya başlayabiliyor. Yer döşemesinde ve mobilyalarda kullanılan Iroko ahşap, ev ortamına sıcaklık ve doğallık katıyor.

Akılcı mimari çözümleriyle bir evde ihtiyaç duyulacak tüm donanımlara sahip Luxial mobil evde, toplam 3,2 m3 depolama alanına sahip 14 dolap ve ebeveyn yatağının altından sürgüyle çıkan bir çocuk yatağı bulunuyor.

Kompakt yapısıyla pratik bir kullanım sunan mobil ev, tek dokunuşla geniş verandalı bir yapıya dönüşebiliyor. 15 metrekarelik ahşap zeminle aynı kotta tasarlanan veranda, hareket halindeyken katlanıp, evin kurulduğu yerde yeniden açılabiliyor. Güneşten etkilenmemek için evin çatısından çıkan sürgülü güneşlik de veranda gibi mobil evin standart donanımları arasında yer alıyor.

Araç ruhsatıyla evinizi istediğiniz yere kurabilirsiniz

Kullanıcılar, Luxial mobil evi alırken plakalı bir araç ruhsatı da aldıkları için evlerini istedikleri yere götürüp kurabiliyor.

Yorum yaz