İLAÇ ENDÜSTRİSİ

MSD Türkiye’de üst düzey atama!

Emre Tüzer, Mart 2021 itibariyle MSD Türkiye Pazar Erişim Direktörlüğü görevine getirildi.
Güçlü portföyü ile 130 yılı aşkın süredir dünyanın en zorlu hastalıkları için ilaç ve aşılar geliştirerek yaşam için keşfeden MSD’de, üst düzey atama gerçekleşti. Janssen Türkiye’de MSS İş Birimi Direktörü olarak görev alan Emre Tüzer, Mart 2021 itibariyle MSD Türkiye Pazar Erişim Direktörlüğü görevine getirildi.

Sektörün lider ilaç şirketleri arasında yer alan MSD Türkiye’de üst düzey yeni atama gerçekleşti. 2007 yılından günümüze kadar Janssen Türkiye ve Janssen EMEA’da birçok farklı rol üstlenen Emre Tüzer MSD Türkiye Pazar Erişim Direktörü olarak görev yapacak.

Robert Kolej ve Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası Ticaret mezunu olan ve Liverpool Üniversitesi’nden halk sağlığı yüksek lisans derecesine sahip Emre Tüzer, kariyerine 2004 yılında, Bayer Türk’te yönetici adayı olarak başladı ve 2007 yılında Janssen Türkiye organizasyonuna katıldı. 2007 yılından günümüze kadar Janssen Türkiye ve Janssen EMEA MSS pazarlama müdürü, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) Şizofreni & Alzheimer Stratejik Pazarlama Direktörü, PAH İş Birimi Direktörü ve Janssen Türkiye Kurumsal İlişkiler Direktörü gibi birçok farklı rol üstlendi.

Emre Tüzer, Kasım 2020’den bugüne kadar Janssen Türkiye MSS İş Birimi Direktörü görevini yürütmekteydi. Mart 2021 itibariyle ise Emre Tüzer, MSD Türkiye Pazar Erişim Direktörü görevine atanarak, MSD Türkiye Liderlik Takımı’nın bir üyesi oldu.

MSD hakkında

130 yılı aşkın süredir hayatları kurtarma ve iyileştirme misyonu ile dünyanın en zorlu hastalıkları için ilaçlar ve aşılar sunan MSD, yaşam için keşfediyor. MSD, merkezi Kenilworth, N.J., ABD’de bulunan Merck&Co., Inc.’in ticari adıdır. MSD, sağlığa erişimi artırmaya yönelik kararlılığını, gelişmiş kural, program ve iş birlikleri uygulamaları ile ortaya koymaktadır. Günümüzde MSD, Dünyada ilk sırada yer alan Ar-Ge odaklı biyofarmasötik şirket olmayı amaçlayarak kanser, enfeksiyon hastalıkları, HIV gibi hastalıklar, aşılar ve hayvan sağlığı çalışmalarını içeren, insanların ve hayvanların hayatlarını tehdit eden hastalıkları önlemek ve tedavi etmek için araştırmalarda ön planda olmaya devam ediyor. Daha fazla bilgi için www.msd.com.tr adresini ziyaret edebilir ve Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn ve Youtube üzerinden MSD’ye erişebilirsiniz.

 

Yorum yaz