BANKACILIK & SİGORTACILIK

Cigna’dan online doktor ve psikolog hizmeti  !

Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik, sunduğu ürünler ve ek hizmetleriyle müşterilerinin pandemi ve tam kapanma döneminde hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlıyor.
Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik, sağlık alanında sunduğu ürünler ve ek hizmetleriyle müşterilerinin pandemi ve tam kapanma döneminde hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlıyor. Cigna 7/24 Sağlıklı Hayat Sigortası, içeriğinde bulunan Online Sağlık Paketi kapsamındaki ücretsiz Online Doktor ve Online Psikolog Hizmetleri ile müşterilerine evden çıkmaya gerek kalmadan sağlık danışmanlığı alma şansını sunuyor.

200 yılı aşkın tecrübesiyle, 30 ülkede 180 milyondan fazla müşterisine hizmet veren uluslararası sigorta firması Cigna Global ile Türkiye’nin en büyük özel bankalarından QNB Finansbank’ın güçlü iş birliğinde faaliyetlerini sürdüren Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik, sunduğu ürünler ve ek hizmetleriyle müşterilerinin pandemi ve tam kapanma döneminde hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Cigna 7/24 Sağlıklı Hayat Sigortası, vefat teminatı ile Covid-19 ve bunun gibi salgın hastalıklar dahil olmak üzere hayatta karşılaşabilecek risklere karşı güvence sağlıyor. Bu ürün içeriğinde bulunan Online Sağlık Paketi kapsamındaki ücretsiz Online Doktor ve Online Psikolog Hizmetleri ise ülkemizde tam kapanmanın yaşandığı bugünlerde evden çıkmaya gerek kalmadan sağlık danışmanlığı alma şansını sunuyor.

Bu paket kapsamında kişiler, uzman doktorlarla 7 gün 24 saat online olarak 15’er dakikalık sınırsız sayıda ücretsiz görüşme yapabiliyorlar. Uzman psikologlarla ise poliçe süresince 4 kez, 15’er dakikalık online seanslar ile ücretsiz danışma fırsatına sahip olabiliyorlar.

Cigna 7/24 Sağlıklı Hayat Sigortası ile sigorta sahipleri sağlıkları ile ilgili sorun yaşadıkları anda bir hastaneye başvurmadan önce Online Doktor hizmeti aracılığı ile uzman bir doktorla görüşerek tedavi konusunda doğru yönlendirmeleri alabiliyor, ön tanı ve teşhis ile iyileşme sürecini hızlandırabiliyorlar. Daha önce yaptırılmış olan tahlil ve tetkikler hakkında da uzman doktorlardan görüş alma şansına sahip olunuyor.

Sigorta sahipleri bu hizmetlerden kendileri veya çocukları için faydalanabiliyor.

Yorum yaz