İLAÇ ENDÜSTRİSİ

Bayer’den G4A Digital Health Partnerships Programı’na davet!

Partnerships
Bayer’in sağlık sektörüyle ilgili sorunlara çözüm bulmak ve girişim ekosistemine destek sağlamak amacıyla yürüttüğü G4A programı bu yıl tüm dünyadan girişimleri G4A Digital Health Partnerships Programı’na davet ediyor.

Başvuruların 20 Haziran tarihine kadar devam edeceği G4A Digital Health Partnerships Programı iki ayrı iş birliği yöntemi sunuyor. Growth Track, erken aşamadaki dijital sağlık start-upları için bir hızlandırma programı iken Advance Track ise daha olgun dijital sağlık şirketleri için ticari ortaklık fırsatları içeriyor. Kabul edilen şirketler her iki iş birliği yönteminde de Bayer ve G4A uzmanlarıyla bir araya gelip mentorluk desteği alabilecek.

G4A Digital Health Partnerships Programı bu yıl; acil sağlık sorunlarından bazılarını çözebilecek ve geleneksel sağlık hizmetleri sistemlerinin verimsizliklerini azaltabilecek dijital sağlık çözümlerini geliştirmeyi hedefliyor. Kadın sağlığı, kardiyometabolik ve böbrek hastalıkları, ruh sağlığı, radyoloji ve onkoloji alanlarındaki dijital inovasyonlar; G4A Digital Health Partnerships Programı tarafından teşvik alabilecek.

G4A Digital Health Partnerships Programı hakkında daha fazla bilgi almak için https://www.g4a.health/  web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bayer hakkında

Bayer, sağlık ve beslenme ile ilgili yaşam bilimleri alanlarında uzmanlaşmış küresel bir şirkettir. Ürün ve hizmetleri, insanlığa faydalı olabilmek ve giderek artan ve yaşlanmakta olan küresel nüfusun ortaya çıkardığı büyük zorlukların üstesinden gelmeyi desteklemek amacıyla tasarlanmıştır. Bayer Grup, aynı zamanda inovasyon ve büyümeyle değer yaratmayı ve kazanma gücünü artırmayı amaçlamaktadır. Sürdürülebilir kalkınma ilkelerine bağlı olan şirket, Bayer markası ile tüm dünyada güven, kalite ve güvenilirliğin timsali olmuştur. 2020 mali yılı itibarıyla 100.000’e yakın çalışana ve 41,4 milyar Avro satış cirosuna sahip olan Bayer’in Ar-Ge harcaması ise 4,9 milyar Avro düzeyindedir. Daha fazla bilgiye www.bayer.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz

Yorum yaz