İLAÇ ENDÜSTRİSİ

Menarini Türkiye’den yurt dışına atama!

Dr. Deniz Coşkunsever A. Menarini Farmaceutica Internazionale Srl-Floransa’ya Kurumsal Medikal-Pazarlama Ekibi’nde görev almak üzere “Medikal Danışman” olarak atandı.
Köklü geçmişi, güçlü bilimsel altyapısı, kaliteli ve erişilebilir sağlık çözümleri ile “insan için değer” üreten Menarini Türkiye, yurtdışına yaptığı transferlerine hız kesmeden devam ediyor. Menarini Türkiye’de 2019 yılından bu yana medikal müdür olarak çalışan Dr. Deniz Coşkunsever, A. Menarini Farmaceutica Internazionale Srl Kurumsal Medikal-Pazarlama Ekibi’nde görev almak üzere “Medikal Danışman” olarak Floransa’ya atandı.

31 Mayıs 2021, İstanbul’un 2020 yılı sonunda Menarini Türkiye, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nin yönetim merkezi olarak seçilmesiyle birlikte Menarini Türkiye insan kaynakları alanında global atamalara hız verdi. Yeni dönemde Türkiye’de görev yapan birçok yetenek, şirket merkezi olan Floransa’da global pozisyonlara getirilmeye başlandı. Menarini Türkiye’de 2019 yılından bu yana medikal müdür olarak görev alan Dr. Deniz Coşkunsever A. Menarini Farmaceutica Internazionale Srl-Floransa’ya Kurumsal Medikal-Pazarlama Ekibi’nde görev almak üzere “Medikal Danışman” olarak atandı.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Coşkunsever, Menarini Türkiye’ye katılmadan önce TİTCK Klinik Araştırmalar Departmanı’nda ve çeşitli global ilaç firmalarında medikal müdür olarak görev yaptı.

Menarini Türkiye hakkında

1886 yılında Napoli’de kurulan Menarini, dünya çapında 140 ülkede 17.000’den fazla çalışanıyla ilaçtan tüketici sağlığına kadar geniş bir alanda sağlık çözümleri sunmaktadır. İtalya’nın en büyük ilaç firması olan Menarini, 2001 yılında Türkiye’nin ilk ilaç firması İ.E. Ulagay’ı satın alarak Türk sağlık sektörüne girmiştir. 3 kıtada 36 ülkenin bulunduğu Türkiye, Ortadoğu ve Afrika bölgesini “Bölgesel Merkez” olarak seçtiği Türkiye’den yönetmektedir. Menarini Türkiye, ilaç sektöründe 100 yılı aşkın tecrübesi ile kaliteli ve erişilebilir sağlık çözümleri sunmaktadır. İstanbul’daki fabrikasında Türkiye ve bölge ülkelere sunulan ilaçlarının üretimini yapan Menarini, Türkiye’deki 1000’e yakın çalışanıyla birlikte 300’den fazla ürün ve farklı tedavi seçeneğiyle insanları sağlıklı bir gelecekle buluşturmak ve insan sağlığı için değer yaratmak amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir.

Yorum yaz