İLAÇ ENDÜSTRİSİ

Boehringer Ingelheim Türkiye’den yeni global atama!

Boehringer Ingelheim Türkiye’de Müşteri Deneyimi Müdürü olarak görev yapan Gökhan Sezgin, Afrika Bölgesi’ne Müşteri Deneyimi Müdürü olarak atandı. Sezgin, bundan sonra görevine Dubai’den devam edecek.

Tüm dünyada 50 binden fazla çalışanıyla insan sağlığı ilaçları, hayvan sağlığı ve biyofarmasötikler olmak üzere üç iş alanında inovasyonlara imza atmakta ve yaşam kalitesini geliştirme hedefiyle çalışmakta olan Boehringer Ingelheim Türkiye, global atamalarına devam ediyor.

2018 yılından bu yana Boehringer Ingelheim Türkiye bünyesinde bulunan ve son olarak Müşteri Deneyimi Müdürü unvanı ile görev yapan Gökhan Sezgin, Afrika Bölgesi’ne Müşteri Deneyimi Müdürü olarak atandı. Sezgin’in görevine Dubai’den devam edeceği belirtildi.

Görev aldığı süre boyunca Hayvan Sağlığı bünyesinde Müşteri Deneyimi departmanının kurulmasında önemli rol oynayan Sezgin’in aynı zamanda bu alanda pek çok “En iyi uygulama” başarısının Türkiye’den çıkmasına da katkı sağladığı belirtildi.

Gökhan Sezgin kimdir?

2009 yılında Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan Gökhan Sezgin, finans ve danışmanlık sektörlerindeki tecrübesinin ardından, ilaç sektörüne 2014 yılında Pfizer firmasında Satış ve Pazarlama Hizmetleri İş Ortağı olarak adım attı. Ardından Abott firmasına geçen Sezgin, üç yıl süresince Satış Gücü Etkinliği Müdürü unvanı ile kariyerine devam etti. 2018 yılında ise Boehringer Ingelheim Türkiye ailesine katıldı.

Boehringer Ingelheim hakkında

Hem insan hem de hayvan sağlığını ve yaşam kalitesini geliştirme hedefiyle faaliyet gösteren araştırma odaklı ilaç şirketi Boehringer Ingelheim, yaşamları değiştiren çığır açıcı tedaviler yaratma misyonuyla hareket ediyor. Kurulduğu 1885 yılından günümüze aile şirketi kimliğini sürdüren firma, vizyonunu uzun vadeli belirleyebilme özgürlüğü sayesinde geleceğin sağlık sorunlarını tespit etmek için çalışıyor ve tıbbi ihtiyacın yüksek olduğu alanlarda en çok fayda sağlayabileceği alanları hedefliyor.

Dünyanın lider araştırma odaklı ilaç şirketleri arasında yer alan Boehringer Ingelheim, 51 bini aşkın çalışanıyla insan sağlığı ilaçları, hayvan sağlığı ve biyofarmasötikler fason üretim olmak üzere üç iş alanında inovasyonla değer yaratmaya devam ediyor. 2019 yılında net 19 milyar Euro ciro elden eden Boehringer Ingelheim, yaklaşık 3,5 milyar Euro tutarındaki Araştırma ve Geliştirmeye (Ar-Ge) yatırımları sayesinde inovasyonları desteklerken hayat kurtaran ve yaşam kalitesini yükselten gelecek nesil ilaçların geliştirilmesine de katkı sağlıyor.

Boehringer Ingelheim, yaşam bilimleri topluluklarıyla iş birliklerinin ve uzman çeşitliliğinin gücünü benimseyerek daha fazla bilimsel fırsatı gerçeğe dönüştürüyor. Bugünün ve yarının hastalarının yaşamlarını değiştirecek bir sonraki tıp buluşunun hayata geçmesine ivme kazandırıyor.

Boehringer Ingelheim hakkında daha detaylı bilgiye internet sitesinden (www.boehringer-ingelheim.com.tr) veya faaliyet raporundan (http://annualreport.boehringer-ingelheim.com) ulaşabilirsiniz.

Yorum yaz