İLAÇ ENDÜSTRİSİ

Gilead Türkiye’den global üst düzey atama!

Gilead Kıdemli Ruhsatlandırma Sorumlusu Cansu Özdemir, Haziran ayı itibarıyla Kanada Ruhsatlandırma ekibine İstanbul’dan destek vermeye başlayacak. 
Dünyada 38’den fazla ülkede faaliyet gösteren bilim şirketi Gilead, global yönetim ekibine Türkiye’den üç yeni yönetici daha transfer etti. Yeni atamalarla birlikte Gilead’ın global yönetime transfer edilen yönetici sayısı son 5 yılda 10’a ulaştı. Transfer edilen bu yöneticilerin 8’i kadınlardan oluştu

Dünya genelinde 33 yıldır HIV/AIDS, hepatit B, hepatit C, eflamasyon, onkoloji ve sistemik mantar enfeksiyonları alanlarında yenilikçi tedaviler geliştirmeye odaklanan bilim şirketi Gilead, global yönetimine Türkiye’den yönetici transferini sürdürüyor.

Gilead Kıdemli Ruhsatlandırma Sorumlusu Cansu Özdemir, Haziran ayı itibarıyla Kanada Ruhsatlandırma ekibine İstanbul’dan destek vermeye başlayacak.

Böylelikle son 5 yıl içinde Gilead Türkiye’den global yönetime transfer olan yönetici sayısı 10’ ulaştı. Türkiye’den global yönetime atanan yöneticilerin 8’i kadınlardan oluştu.

Cansu Özdemir kimdir?

Cansu Özdemir, Clemson Üniversitesi Genetik Mühendisliği mezunu. Profesyonel iş hayatına 2012 yılında Gilead Türkiye’de Ruhsatlandırma departmanında başladı. 2020 yılından bu yana Kıdemli Ruhsatlandırma Sorumlusu olarak görevini sürdürüyor. Türkiye dışında bölgesel seviyede bir projede görev alan Özdemir, Gilead Türkiye içinde çok sesliliği artırmak amacıyla kurulan Katılım ve Çeşitlilik grubunun da aktif bir üyesi.

Yorum yaz