FİKİR LİDERLERİ DERGİSİİLAÇ ENDÜSTRİSİİŞ DÜNYASI

Fikir Liderleri Dergisi yeni sayısı bayram sonu dağıtımda!

Yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren hedef kitlesi tarafından artan bir ilgiyle ve geniş bir katılımla takip edilen Fikir Liderleri Dergisi, 15 yıllık sektörel yayıncılığın bir ürünü olarak, ülkemizin en önde gelen fikir liderlerinin danışmanlıklarıyla hazırlanıp yayımlanan ve hedef kitleye reel rakamlarla fiziki olarak ulaşan, içerik ve tasarım kalitesi çok yüksek bir dergi olması özelliğiyle de dikkat çekiyor. 
Toplumda sağlıklı yaşam bilinç ve farkındalığını artırmak amacıyla yayın yapmakta olan haber sitesi Fikirliderleri.com‘un çatı dergisi olan ve sadece ilaç ve sağlık profesyonelleriyle hekimlere özel yayın yapan Fikir Liderleri Dergisi’nin “İlaç Endüstrisi Özel Sayısı” dağıtıma hazırlanıyor.

Yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren hedef kitlesi tarafından artan bir ilgiyle ve geniş bir katılımla takip edilen Fikir Liderleri Dergisi, 15 yıllık sektörel yayıncılığın bir ürünü olarak, ülkemizin en önde gelen fikir liderlerinin danışmanlıklarıyla hazırlanıp yayımlanan ve hedef kitleye reel rakamlarla fiziki olarak ulaşan, içerik ve tasarım kalitesi çok yüksek bir dergi olması özelliğiyle de dikkat çekiyor.

2021 yılının 3. sayısı olan Fikir Liderleri Dergisiİlaç Endüstrisi Özel Sayısı”; ilaç endüstrisinden en güncel gelişmeleri, ilaç firmalarının yaşadıkları organizasyonel değişimleri, küresel ve ulusal konumlamalarını, yaşadığımız pandemi sürecinde gösterdikleri refleksleri, aldıkları pozisyonları ve firmaların hedeflerini en tepe yöneticileriyle yapılan röportaj ve bilgilendirici haber konumlamalarıyla ortaya koydu.

İlaç sektöründen çok önemli konuklar var

AbbVie Türkiye Genel Müdürü Dr. Mete Hüsemoğlu, Alcon Türkiye Genel Müdürü Dr. Ege Bay, Astellas İlaç Türkiye Genel Müdürü Dr. Özdemir Şengören, AstraZeneca Türkiye Ülke Başkanı Ecz. Serkan Barış, Bayer Tüketici Sağlığı Türkiye Ülke Müdürü Erdem Kumcu, BMS Türkiye Genel Müdür Vekili Ayşegül Karzan Bilgiç, Boehringer Ingelheim Türkiye Genel Müdürü Evren Özlü, Janssen Genel Müdürü Demet Russ, Merck Group Türkiye Genel Müdürü Şehram Zayer, MSD Türkiye Bölgesi Genel Müdürü Gözde Güllüoğlu, Roche İlaç Türkiye Genel Müdürü Dr. Natasa Klicko, Abdi İbrahim Özel Tedaviler Grup Direktörü Ecz. Çiğdem Şahinbaş Yılmaz, Abdi İbrahim MSS İş Birimi Direktörü Cenkay Türedi, Abdi İbrahim Solunum İş Birimi Direktörü Ömür Salman, Ali Raif İlaç İş Birimi Direktörü Dr. Özgür Özdilsiz, Astellas İlaç Türkiye Pazarlama Direktörü Nilay Süoğlu, Biocodex Türkiye Pazarlama Direktörü Kerim Erkayran, Boehringer Ingelheim Türkiye İK Direktörü Aylin Agalday, Nobel Farma Ticari Grup Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Karin Soydan, Novo Nordisk Türkiye Klinik, Medikal, Ruhsatlandırma ve Kalite Kıdemli Direktörü Dr. Ömer Buğra Bahadır, Teva Türkiye Ticari Girişimler Direktörü Cemal Battal ve ilaç firmalarının diğer üst düzey temsilcileri, verdikleri mesajlarla Fikir Liderleri Dergisi “İlaç Endüstrisi Özel Sayısı”nın önemli konukları oldular.

Sektörden ve paydaşlardan ilgi büyük

AIFD Genel Sekreteri Dr. Ümit Dereli, TTGV Yönetim Kurulu Üyesi Levent Mete Özgürbüz, Ernst & Young Türkiye Sağlık ve Yaşam Bilimleri Sektör Lideri T. Ufuk Eren, Michael Page Page Executive Türkiye Direktörü Melih Mümünoğlu ve Engage4Resulth Kurucusu, Executive Coach Ahmet Tamtekin de Fikir Liderleri Dergisi “İlaç Endüstrisi Özel Sayısı”na katkıda bulunan değerli yöneticiler oldular. İlaç endüstrisinin, hekimlerimizin ve tüm sağlık profesyonellerinin ilgi alanlarına ve içgörülerine göre hazırlanmakta olan Fikir Liderleri Dergisi’nin “İlaç Endüstrisi Özel Sayısı”nda daha pek çok konu ve konuk var. Prof. Dr. Abdullah Coşkun Yorulmaz, Prof. Dr. Arzu Yorgancıoğlu ve Prof. Dr. İftihar Köksal kendi alanlarında bilimsel değerlendirmeleriyle güncel konuları ele aldılar.

İlaç dışı sektörlerin de dergiye ilgisi büyük

İlaç endüstrisine en yüksek rakamda ulaşmakta olan ve sahadan takibi mümkün olan tek sektörel dergi olan Fikir liderleri Dergisi’ne ilaç dışı sektörlerin de ilgisi büyük ve ilaç sektörüne erişerek doğru mesajlar ulaştırabilmek için dergiyle iş birlikleri her geçen gün artıyor. İlaç endüstrisiyle iş birliklerine açık olan ülkemizde faaliyet gösteren önemli inovatif markalardan Akbank, Apple, Ascot Science, BMW, Calista, Digidea, Ernst & Young, ESET, Genomedis, KingKong, Mercedes Benz, Michael Page, Nurus, Reaktör, Serenas, Turkcell ve Vakko, dergiyle iş birliği gerçekleşen ve gerçekleşme aşamasında olup görüşmeleri devam eden markalar.

Dergiye online ulaşmak için önce kayıt olmak gerekiyor

Fikir Liderleri Dergisi’ne online abone olmak için mutlaka hekim, diş hekimi, veteriner hekim, eczacı, diyetisyen, psikolog, biyolog, kimyager, hemşire, ebe, laborant, fizyoterapist ve ilaç ve sağlık profesyoneli olmak gerekiyor.

Tıp dergisi olduğu için erişim, hukuki mevzuata uygun olarak sağlanıyor

Önce kayıt linki üzerinden kayıt olmak önemli. Tamamen kendi bilgilerinizle hukuki mevzuata uygun olarak kayıt olduktan sonra giriş yaparak derginin tüm sayılarına da erişmek mümkün.

 

 

Yorum yaz