İLAÇ ENDÜSTRİSİSAĞLIK TEKNOLOJİLERİTEKNOLOJİ

Dijital medikal bilgi platformu “menarinisizinle.com” açıldı!

Fast Company Türkiye dergisi tarafından düzenlenen “Dijital CMO 50” ödülleri sahiplerini buldu. Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde pazarlama alanında liderlik eden ve başarılarıyla öne çıkan CMO’lar, teknoloji alanında gerçekleştirdikleri stratejiler ile ödülün sahibi oldu. Dijital CMO Zirvesi kapsamında düzenlenen ödül töreninde, Menarini Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Ecz. Rana Şengil, sağlık alanındaki dijital stratejisinin başarıları dolayısıyla “Türkiye’nin 50 Dijital CMO Lideri” arasında yer aldı.
Köklü geçmişi, güçlü bilimsel altyapısı ile “insan için değer” üreten Menarini Türkiye, sağlıkta inovatif yaklaşımlar geliştirerek en önemli paydaşlarından biri olan sağlık profesyonelleri için kaliteli, erişilebilir ve teknolojinin imkanlarıyla hayat kolaylaştıran çözümleri sunmaya devam ediyor. Sağlık profesyonellerine özel, farklı branşlardan tüm içeriklerin bir arada olduğu tek bir kaynak olan “Menarini Sizinle” web sitesi 6 Eylül 2021 itibariyle hekimlerle buluştu.Hekimlerimiz bundan böyle tek dijital platform üzerinden canlı yayınlara ve toplantılara katılım imkanına sahip olabilecek, 15 farklı terapötik alanda en güncel bilgilere ulaşabilecek, geniş bir medikal kütüphaneye ve bilimsel çalışmalara erişim sağlayabilecekler.

İlaç sektöründe çeşitli terapötik alanlarda ürün ve hizmetler geliştiren Menarini Türkiye, “kalite her şeyden önce gelir” prensibi ile paydaşlarına sağlık çözümleri sunmaya devam ediyor. 2020 yılından itibaren ciddi bir dijital değişim ve dönüşüm sürecine giren Menarini Türkiye, teknolojiyi her alanda kullanarak paydaşlarına çeşitli dijital proje ve uygulamalar sunuyor. Firmanın yeni dijital platformu “Menarini Sizinle” web sitesi sayesinde farklı terapötik alanlarda kolay, hızlı ve dijital bir bilimsel platformu sağlık profesyonelleri ile buluşturuyor.

İçeriğinde bulunan 15 farklı terapötik alana yönelik canlı yayınlar, eğitimler, olgu raporları, fikir liderleri videoları, bilimsel yayınlar ve webcastler ile tüm etkinlik ve materyalleri tek bir çatı altında toplayan dijital bir kaynak olan “Menarini Sizinle”, hekimlere hem web hem de mobilden hızlı ulaşım ve kullanım kolaylığı sağlıyor.

Sağlık profesyonellerini tek noktadan bilimsel bir platformda buluşturmayı hedefledik

“Menarini Sizinle” web sitesi ile sağlık profesyonellerini tek noktadan bilimsel bir platformda buluşturmayı hedeflediklerini belirten Menarini Türkiye Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Ecz. Rana Şengil yaptığı açıklamada, “Dijital değişim ve dönüşüm sürecimizde teknolojiyi her alanda kullanarak paydaşlarımız için çözüm odaklı projeler geliştirmeyi hedefliyoruz. Menarini Sizinle web sitesi ile amacımız, mevcuttaki tüm medikal materyallerimizi dijital ortama aktararak sağlık profesyonellerimize tek bir platformdan ulaşmak. Bu web sitesinin en önemli özelliği 15 farklı terapötik alan içeriğinin, bilimsel referansların, webcast ve toplantıların tek çatı altında toplanmış olması. Bu sayede tüm hekimlerimiz ihtiyaç duydukları alanlarda en güncel bilgilere ve bilimsel makale, toplantı ve canlı yayınlara tek tıkla ve hızlıca ulaşma imkanı bulabilecekler” dedi.

“Menarini Sizinle” web sitesinin Türkiye’deki sağlık profesyonelleri için ortak bir bilimsel dijital platform olacağını belirten Ecz. Şengil, “Mevcut koşullarda sağlık sektöründe artan dijitalleşme, bilgiye hızlı ve kolay erişme ihtiyacını artırdı. Bu alanda önemli bir eksik olan tek merkezden, tek tıkla, en güncel ve zengin içerikli bilimsel veriye ulaşma ihtiyacının karşılanması gerekliliği doğdu. “Menarini Sizinle” web sitesinin bu alanda önemli bir boşluğu dolduracağına inanıyoruz. Sağlık profesyonellerimizin doğru bilgiye hızlı erişimi için Menarini Türkiye olarak dijital dönüşüm çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

Daha fazla bilgi için: www.menarinisizinle.com

Yorum yaz