ETKİNLİKİLAÇ ENDÜSTRİSİÖDÜLLER

İlaç sektörünün en beğenilen şirketi yine Pfizer!

Pfizer Türkiye Genel Müdürü M. Cem Açık, biyoteknoloji şirketi Pfizer'in elde ettiği bu sıralamayla ilgili şunları söyledi: “Bu başarımızın arkasında, başta pandeminin ilk gününden beri COVID-19 ile küresel çapta gösterdiğimiz mücadele ve değerli iş ortağımız BioNTech ile birlikte geliştirdiğimiz, milyonların yaşamına umut olan aşımız olmak üzere; hastaların hayatını değiştiren çığır açan tüm yeniliklerimiz olduğunu biliyoruz. Hasta ve hasta yakını odaklı yaklaşımımız, küresel gücümüz, yenilikçi bakış açımız ve şirket değerlerini paylaşan güçlü ekibimiz sayesinde hedeflerimize ulaşmanın gururunu yaşıyoruz.”
21 yıldır düzenlenen “İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri Araştırması” bu yıl da Capital Dergisi öncülüğünde Zenna Araştırma ve Danışmanlık firmasıyla 1980 yöneticinin katılımıyla gerçekleştirildi. Araştırmanın başladığı yıllardan bugüne adını listeye üst sıralardan yazdırmayı başaran Pfizer Türkiye, bu yıl da ismini birincilikte korudu ve yine “En Beğenilen İlaç Şirketi” oldu.

Capital Dergisi’nin 21 yıldır gelenekselleşen “İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri Araştırması” sonuçları açıklandı. Farklı sektörlerden birden fazla şirketin ödüllendirildiği araştırmada Pfizer Türkiye, bu yıl da ilaç sektörünün en beğenilen şirketi seçildi.

Pfizer Türkiye Genel Müdürü M. Cem Açık Pfizer Türkiye’nin elde ettiği birincilikle ilgili şunları söyledi: “En beğenilen şirket olmamızın temelinde hastaların hayatını değiştiren çığır açan yenilikler amacımız yer alıyor. Pfizer’de bizler bilimi ve global kaynaklarımızı, insanlara yaşamlarını uzatan ve anlamlı biçimde iyileştiren tedaviler sunmak için kullanıyoruz ve her zaman ‘Bilim Kazanacak’ diyoruz. Şirket değerlerini paylaşan güçlü ekibimiz sayesinde de hedeflerimize her yıl daha fazla ulaşmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Pfizer olarak faaliyet gösterdiğimiz tüm ülkelerde, toplumun, ekonominin gelişmesine ve refahın artmasına katkı sağlamayı en önemli sorumluluklarımızdan biri olarak görüyoruz.”

Yorum yaz