İLAÇ ENDÜSTRİSİ

Duygu Karakaş, Roche Diagnostik Türkiye İnsan ve Kültür Lideri oldu!

2017 yılından beri Roche Diagnostik Türkiye'de kariyer yolculuğuna devam eden Duygu Karakaş, Roche Diagnostik Türkiye İnsan ve Kültür Lideri olarak atandı. 
2017 yılından beri Roche Diagnostik Türkiye’de kariyer yolculuğuna devam eden Duygu Karakaş, Roche Diagnostik Türkiye İnsan ve Kültür Lideri olarak atandı.

Duygu Karakaş, 2009 yılında Marmara Üniversitesi İşletme Enformatiği bölümünden mezun olduktan sonra Nokia Siemens Networks bünyesinde İnsan Kaynakları Uzmanı olarak kariyerine başladı. 2012 yılında Colgate-Palmolive’de İnsan Kaynakları Operasyon Uzmanı görevine geçiş yapan Karakaş, burada sırasıyla Ücret ve Yan Haklar Uzmanı, İnsan Kaynakları Koordinatörü olarak kariyerini sürdürdü. Ekim 2017’de Roche Diagnostik Türkiye’de İnsan Kaynakları İş Ortağı pozisyonuna getirilen Karakaş, Roche’taki kariyeri boyunca işe alım, eğitim, yetenek yönetimi, organizasyonel gelişim, çalışan bağlılığı, ücretlendirme ve yan haklar, performans yönetimi ve çalışan ilişkileri gibi pek çok farklı sürecin sorumluluğunu üstlendi. Duygu Karakaş, son olarak Roche Diagnostik Türkiye’nin İnsan ve Kültür Lideri pozisyonuna atandı.

Yorum yaz