DERMOKOZMETİKİŞ DÜNYASIKOZMETİKTÜKETİCİ SAĞLIĞI

Hande Karakülah, L’Oréal Türkiye Hukuk ve Bilim Direktörü oldu!

L'Oréal Türkiye’de gerçekleşen yeni atamayla birlikte Hande Karakülah, Hukuk ve Bilim Direktörü olarak Ülke Yönetim Komitesi ekibine katıldı. Görevi L'Oréal Grup Avrupa Bölgesi Hukuk Baş Müşavir Yardımcısı olarak atanan Hilal Utku’dan devralan Hande Karakülah, hem hukuk bürolarında hem de kurumsal şirketlerdeki bölgesel rolleriyle birlikte 20 yılı aşkın güçlü bir deneyime sahip. 
Türkiye’nin lider Tekno-Güzellik şirketlerinden L’Oréal Türkiye’de üst düzey atama gerçekleşti. Hande Karakülah, 2022 yılı itibariyle L’Oréal Türkiye Hukuk ve Bilim Direktörlüğü görevini üstlenecek.

L’Oréal Türkiye’de gerçekleşen yeni atamayla birlikte Hande Karakülah, Hukuk ve Bilim Direktörü olarak Ülke Yönetim Komitesi ekibine katıldı. Görevi L’Oréal Grup Avrupa Bölgesi Hukuk Baş Müşavir Yardımcısı olarak atanan Hilal Utku’dan devralan Hande Karakülah, hem hukuk bürolarında hem de kurumsal şirketlerdeki bölgesel rolleriyle birlikte 20 yılı aşkın güçlü bir deneyime sahip.

Farklı sektörlerde ve çok kanallı ortamlarda faaliyet gösteren çeşitli şirketler için 20’den fazla ülkede karmaşık hukuk gündemlerini yönetme konusunda çok deneyimli olan Karakülah, Legal 500 tarafından birçok kez Türkiye’nin en güçlü hukuk müşavirlerinden ve ekip liderlerinden biri olarak gösterildi. Bunun yanı sıra Karakülah, iş alanındaki görev süresi boyunca çalıştığı şirketlerin faaliyetlerini sağlıklı ve güvenli yürütmesi için süreçler kurgulayıp hayata geçirdi mevzuata ve şirket içi politika ve prosedürlere uyumun korunmasında aktif rol aldı.

Güçlü geçmiş tecrübelerinde edindiği kazanımlarla pozisyon için gerekli tüm becerilere sahip olan Hande Karakülah, yeni dönemde L’Oréal Türkiye’nin hukuk ve bilim çalışmalarına liderlik edecek, aynı zamanda Ülke Veri Gizliliği Sorumlusu ve İnsan Hakları Yetkilisi sorumluluklarını da üstlenecek.

Yorum yaz