AR&GEENDÜSTRİİLAÇ ENDÜSTRİSİİŞ DÜNYASISAĞLIK TEKNOLOJİLERİTEKNOLOJİ

Gizli ve güvenli olmayı önemsiyor musunuz

Gizli, Güvenli ve kolay

Digimeet, güvenli, gizli ve kolay kullanımlı olması ile dikkat çekiyor

Dünya nüfusunun önemli bölümü koronavirüs nedeniyle evlerinden çalışırken; uzaktan çalışma veya eğitim nedeniyle görüntülü konferans sistemlerinin kullanımında yüzde 200’ün üzerinde artış oldu. Türkiye’de ilaç endüstrisinin yanında diğer endüstrilerde de Digimeet uygulaması hiç olmadığı kadar öne çıktı ve tamamen yerli bir AR-GE çalışması ürünü olan Digimeet, yaşadığımız pandemi sürecinde ülke sınırlarının da dışına çıktı. Global canlı yayın çözümlerinin karşı karşıya kaldığı sorunlar ve kullanıcıların dikkat etmesi gereken unsurlar incelendiğinde Digimeet; gizli, güvenli, kolay ve kullanıcı dostu olması özellikleriyle bir adım öne çıkıyor. 

Digimeet’in yaratıcısı, Digidea Kurucusu ve Ajans Başkanı Engin Yıldız, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Türkiye dahil pek çok ülkede hem işyerleri hem de eğitimciler tarafından tercih edilen global görüntülü konferans platformlarının kullanıcı sayıları son üç ay içinde günlük 10 milyondan 200 milyon kişiye kadar çıktı. Ancak bu hızlı yükseliş, gizli olmak, güvenli olmak başta, pek çok sorunu da beraberinde getirdi. ABD’de New York Eğitim Departmanı, İngiltere’de Savunma Bakanlığı ve daha pek çok kuruluş, bu platformların bazılarının kullanımını kısıtladı veya yasakladı. Özellikle güvenlik ve gizlilik konularındaki sorunlar dikkat çekiciydi. Oysa tamamen yerli, kullanıcı dostu video konferans sistemimiz Digimeet’te gizlilik ve güvenlik ihlalleri mümkün değil.”

Engin Yıldız – Digidea Kurucusu ve Ajans Başkanı

Digimeet’i tercih eden kurum ve kuruluş sayısı her geçen gün artıyor

Digidea Kurucusu ve Ajans Başkanı Engin Yıldız, sözlerine şöyle devam etti: “Gizli ve güvenli olmayı önemseyen, bu yüzden Digimeet’i tercih eden kurum ve kuruluş sayısı her geçen gün artıyor. Satış ve tanıtım temsilcilerinin, eğitimcilerin müşterileri ile olan bire bir veya bire çoklu online iletişiminde, konusunda uzman yetkililerin sunumlarının veya eğitimlerinin seçili katılımcılar ile buluşmasında, çevrimiçi “Pazar Araştırmaları”nda ve “Şirket içi görüşmeler”deDigiMeet”, günümüz şartlarına uygun, çok pratik çözümler sunuyor. 

Digimeet, 2018 Nisan’ından bu yana kullanılıyor

“Dünyanın en güvenilir teknolojilerinden biri olan Web RTC teknolojisi ile yaratıp 2018 Nisan’ında lansmanını yaptığımız video konferans platformu Digimeet üzerinden bugüne kadar global çapta binlerce canlı iletişim gerçekleştirdi. Hiçbir uygulama indirmeden, üyelik ve bilgi girişi olmaksızın aynı link üzerinden 90 katılımcıya kadar ekran, dosya ve anket paylaşımı ile online toplantılarınızı basit ama kaliteli biçimde yönetebiliyorsunuz” diyen Engin Yıldız sözlerini şöyle bitirdi: Pandemi öncesinde yoğun olarak ilaç ve sağlık sektöründe tercih edilen ürünümüzün, bu dönemde ilaç ve sağlık sektörü dışından da büyük rağbet görmesinden dolayı mutlu ve gururluyuz.”