İLAÇ ENDÜSTRİSİSOSYAL SORUMLULUK

Menarini Türkiye’den çocuklar için “Her Adım Değerli” hareketi!

Help Steps uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek kampanyada, Menarini Türkiye çalışanları gün içinde attıkları her adımı Help Steps adımına dönüştürerek TEV eğitim bursu fonuna bağışlayacak. ”Her Adım Değerli” kampanyası ile ilgili açıklamada bulunan Menarini Türkiye Ülke Müdürü Cenk Balcı; Menarini Türkiye olarak, pandemi dönemi boyunca özveri ile çalışan tüm değerli sağlık çalışanlarının göstermiş oldukları özveriyi ve emeklerini hatırlamayı ve kamuoyunda bu konuda farkındalık yaratmayı amaçladıklarını vurguladı. “Hedefimiz sağlık çalışanlarının ve ailelerinin pandemi sürecinde yaşadıkları güçlüklerin sesi olarak, Help Steps iş birliği ile çocuklarımızın eğitimleri için Türk Eğitim Vakfı Korona Kahramanları Vefa Fonu’na katkıda bulunmak” dedi.
Menarini Türkiye, yeni bir sağlık ve iyilik hareketi başlatarak “Her Adım Değerli” isimli sosyal sorumluluk kampanyası ile Menarini Türkiye çalışanlarının adımlarını çocukların eğitimi için bağışlıyor. 14 Mart itibari ile başlayan ve Mayıs sonuna kadar devam edecek olan kampanya ile Help Steps uygulaması üzerinden atılan her adım iyiliğe dönüştürülecek. 14 Mart Tıp Bayramı, 12 Mayıs Hemşireler Günü ve 14 Mayıs Eczacılık Günü’nü de kapsayacak olan adım bağışı kampanyası ile Menarini çalışanları adımlarını Türk Eğitim Vakfı(TEV) Korona Kahramanları Vefa Fonu’na aktaracak.

Menarini Türkiye, başlattığı “Her Adım Değerli ” kampanyası ile Tıp Bayramı, Hemşireler Günü ve Eczacılık Günü’ne destek veriyor. 14 Mart’ta başlayan ve Mayıs sonuna kadar devam edecek olan adım bağışı kampanyasında, Help Steps uygulaması üzerinden Menarini Türkiye çalışanları adımlarını Türk Eğitim Vakfı (TEV) Korona Kahramanlarına Vefa Fonu’na aktaracak.

İnsan sağlığı için değer yaratmak için çalışan Menarini Türkiye; Tıp Bayramı, Hemşireler Günü ve Eczacılık Günü de kapsayacak şekilde      başlattığı sosyal sorumluluk kampanyasında pandemi sürecinde hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının çocuklarının eğitimi için Help Steps uygulaması içinde açılan burs fonuna katkıda bulunacak.

Bağışlar TEV eğitim bursu fonuna

Help Steps uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek kampanyada, Menarini Türkiye çalışanları gün içinde attıkları her adımı Help Steps adımına dönüştürerek TEV eğitim bursu fonuna bağışlayacak. “Her Adım Değerli” kampanyası ile ilgili açıklamada bulunan Menarini Türkiye Ülke Müdürü Cenk Balcı; Menarini Türkiye olarak, pandemi dönemi boyunca özveri ile çalışan tüm değerli sağlık çalışanlarının göstermiş oldukları özveriyi ve emeklerini hatırlamayı ve kamuoyunda bu konuda farkındalık yaratmayı amaçladıklarını vurguladı. “Hedefimiz sağlık çalışanlarının ve ailelerinin pandemi sürecinde yaşadıkları güçlüklerin sesi olarak, Help Steps iş birliği ile çocuklarımızın eğitimleri için Türk Eğitim Vakfı Korona Kahramanları Vefa Fonu’na katkıda bulunmak” dedi.

Balcı, kampanyaya destek vermek isteyen Menarini Türkiye çalışanlarının Help Steps uygulaması üzerinden adımlarını bağışlayabileceğini ve Help Steps uygulamasına yakınlarını da davet edebileceklerini belirterek, Menarini olarak, insanı merkeze koyarak, çalışanlarımız ve paydaşlarımızla birlikte insan sağlığına, yaşam kalitesine ve sağlıklı bir gelecek oluşturulmasına değer katmaya devam edeceklerini söyledi. Menarini olarak sağlık profesyonellerinin her zaman yanlarında olduklarını vurgulayan Balcı, başlatmış oldukları bu anlamlı kampanyaya destek olan herkese teşekkür etti.

“Her Adım Değerli” kampanyasına katılmak için Help Steps uygulamasına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz; onelink.to/t6tbaj

Help Steps Nedir?
  • Help Steps dünyanın her yerinde ücretsiz olarak indirilip kullanılabilen sağlık ve sağduyu uygulamasıdır.
  • Gün içinde atılan adımlar sayılır ve uygulamaya aktarılır. Sayılan adımlar her gün gece 00.00’dan önce dönüştürülür. Dönüştürülen adımlar bireysel yararlanıcılara, STK’lara ya da spor kulüplerine gönderilir.
  • Help Steps, iOS işletim sistemine sahip cihazlarda Apple Health, Android işletim sistemine sahip cihazlarda Google Fit verilerini kullanarak gün içinde atılan adımların güncel olarak Help Steps ekranında görünmesini sağlar.
  • Kullanıcılar adımlarını her gün maksimum 30 saniyelik reklam izleyerek HS’ye dönüştürür ve dönüşen bu adımlarla uygulama içerisindeki STK’lara ve bireysel yararlanıcılara destek olur.

“Her Adım Değerli” Kampanyasına Nasıl Dahil Olunur?

  • Help Steps’i App Store’dan veya Google Play’den ücretsiz indirebilirsiniz.
  • Help Steps uygulamasına girerek Menarini koduyla “Her Adım Değerli” kampanyasını seçin.
  • Gün içinde attığınız adımlar Help Steps tarafından sayılır ve güncel olarak Help Steps ekranında görünür. Adım bağışı yapmak için her gün saat 00.00’dan önce adımlarınızı dönüştürmeniz gerekmektedir.
  • Her gün adımlarınızı uygulama içinde “Her Adım Değerli” kampanyası altında yer alan Türk Eğitim Vakfı Korona Kahramanlarına Vefa Fonu aktararak çok değerli ve anlamlı bir desteğe dönüştürebilirsiniz.

 

Yorum yaz