İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYER

Çağrı Maraşlı, Bayer Farma Satış Lideri oldu!

Bayer Farma/Genel Tedaviler Bölümünde İş Birimi Lideri olarak çalışmakta olan Çağrı Maraşlı Bayer Farma Satış Lideri oldu.  Çağrı Maraşlı Başkent Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliğinden mezun olduktan sonra Hacettepe Üniversitesinde İşletme Yönetimi yüksek lisansını tamamladı. 2005 yılından bu yana Farma ve Medikal Cihaz alanlarında satış, pazarlama ve iş geliştirme konularında uzmanlaşan Maraşlı, son 10 yıldır Bayer Farma bünyesinde yurt içi ve yurt dışında farklı pozisyonlarda görev aldı. Maraşlı, Farma Türkiye ve İran Ülke Grubu Başkanı, Per Edlund’a karşı sorumlu olacak.
Bayer Farma/Genel Tedaviler Bölümünde İş Birimi Lideri olarak çalışmakta olan Çağrı Maraşlı Bayer Farma Satış Lideri oldu. 

Çağrı Maraşlı Başkent Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliğinden mezun olduktan sonra Hacettepe Üniversitesinde İşletme Yönetimi yüksek lisansını tamamladı. 2005 yılından bu yana Farma ve Medikal Cihaz alanlarında satış, pazarlama ve iş geliştirme konularında uzmanlaşan Maraşlı, son 10 yıldır Bayer Farma bünyesinde yurt içi ve yurt dışında farklı pozisyonlarda görev aldı.

Maraşlı, Farma Türkiye ve İran Ülke Grubu Başkanı, Per Edlund’a karşı sorumlu olacak.

Yorum yaz