İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYER

Derya Pak, Sanofi Türkiye, İran ve Levant Onkoloji İş Birimi Müdürü oldu!

Derya Pak, Sanofi Türkiye, İran ve Levant Onkoloji İş Birimi Müdürü görevine getirildi. 2012 yılından bu yana Sanofi'de pazarlama alanında görev alan Derya Pak, Sanofi'den önceki kariyerinde GRI, Novartis, Sanovel ve TEVA gibi şirketlerde satış ve ürün yönetimi alanında çalışmıştır. 2003 yılında Boğaziçi Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümünden mezun olan Derya Pak, 2007 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nde İşletme lisans programını da tamamlamıştır. 10 yıllık Sanofi kariyerinde Onkoloji alanında Marka Müdürlüğü deneyiminin ardından yeni görevinde Derya Pak, Sanofi'nin Özellikli Tedaviler iş biriminde Türkiye, İran ve Levant bölgesinin Onkoloji yönetiminden sorumlu çalışmaktadır.
Derya Pak, Sanofi Türkiye, İran ve Levant Onkoloji İş Birimi Müdürü görevine getirildi.

2012 yılından bu yana Sanofi’de pazarlama alanında görev alan Derya Pak, Sanofi’den önceki kariyerinde GRI, Novartis, Sanovel ve TEVA gibi şirketlerde satış ve ürün yönetimi alanında çalışmıştır.

2003 yılında Boğaziçi Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümünden mezun olan Derya Pak, 2007 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nde İşletme lisans programını da tamamlamıştır.

10 yıllık Sanofi kariyerinde Onkoloji alanında Marka Müdürlüğü deneyiminin ardından yeni görevinde Derya Pak, Sanofi’nin Özellikli Tedaviler iş biriminde Türkiye, İran ve Levant bölgesinin Onkoloji yönetiminden sorumlu çalışmaktadır.

Yorum yaz