FİKİR LİDERLERİ DERGİSİİLAÇ ENDÜSTRİSİÖNE ÇIKAN HABERLERTÜKETİCİ SAĞLIĞI

Self-care, Reckitt Sağlık olarak bizim çok önem verdiğimiz bir alan!

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanı sıra her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden, alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi, yeni sayısında Reckitt Türkiye Pazarlama Direktörü Neslihan Kama‘yı konuk etti. “Self-care, Reckitt Sağlık olarak bizim önem verdiğimiz bir alan. Ülkemizin bu alanda büyük bir potansiyeli var. Henüz self-care ülkemizde yeni yeni gelişiyor olsa da çok yakında potansiyeline ulaşacağını düşünüyoruz” açıklamasında bulunan Neslihan Kama, Reckitt Sağlık’ın self-care trendine bakışı ve bu doğrultuda yaptıkları çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler verdi; sektörün geleceğiyle ilgili düşüncelerini paylaştı.
İlaç ve sağlık sektörü yayıncılığında önemli bir boşluğu dolduran ve bu alanda çok kısa bir sürede kendisine hatırı sayılır bir yer edinen Fikir Liderleri Dergisi’nin Ocak sayısı yayımlandı. Ana dosya konusu “Sağlık ve İlaç Sektörünün Geleceği” olan yeni sayıda, sağlık dışında önemli kurumların yöneticileri, global tüketici sağlığı, güzellik ve sağlık teknolojileri firmalarının üst düzey yöneticileri ve akademisyenlerin yanında Türkiye’de faaliyetleri olan ulusal ve global ilaç firmalarının üst düzey yöneticileri yer aldı.

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanı sıra her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden, alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi, yeni sayısında Reckitt Türkiye Pazarlama Direktörü Neslihan Kama‘yı konuk etti.

“Self-care, Reckitt Sağlık olarak bizim önem verdiğimiz bir alan. Ülkemizin bu alanda büyük bir potansiyeli var. Henüz self-care ülkemizde yeni yeni gelişiyor olsa da çok yakında potansiyeline ulaşacağını düşünüyoruz” açıklamasında bulunan Neslihan Kama, Reckitt Sağlıkın self-care trendine bakışı ve bu doğrultuda yaptıkları çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler verdi; sektörün geleceğiyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Röportajdan satır başları şöyle:

“Faaliyet gösterdiğimiz ve hedeflediğimiz kategorilerde öncelikli amacımız daha fazla kişinin öz bakımı ile ilgili bilincini artırmak, vücudundan aldığı sinyalleri tanıması ve doğru zamanda doğru aksiyonları alabilmesini sağlayacak fırsatları değerlendirmek.”

“Ürünlerimizin hedeflediği tüketici grubu için semptomların hafifletilmesi ve bağışıklık destekleyicilerle birlikte genel sağlık durumunun iyileştirilmesi ana odak noktamız. Bu sebeple tüketicilerde oluşan semptom ve ihtiyaç farkındalığı ile birlikte ilk danışılan sağlık profesyonelleri olan eczacıların yönlendirici etkisi bizim için oldukça önemli.”

“Bu alanda faaliyet göstermeye başladığımız ilk zamanlardan itibaren sağlık profesyonelleri aracılığıyla hastaların bilinçlendirilmesine önem verirken aynı zamanda en doğru tedavi için sağlık profesyonellerinin bilgilendirilmesi konusuna da ağırlık veriyoruz.”

Reckitt Türkiye Pazarlama Direktörü Neslihan Kama’nın açıklamalarını ve Fikir Liderleri Dergisinin tamamını okumak için; etik değerlerine, kanunlara ve uyum kurallarına sıkı sıkıya bağlı hareket eden Fikir Liderleri Dergisi’nin ücretsiz abonelik linkinden, önce kayıt olup sonra giriş yapabilir; aynı zamanda daha önce yayımlanmış tüm sayılarına da ulaşabilirsiniz.

Fikir Liderleri Dergisi 3 ayda bir yayımlanıyor ve tamamı sadece hekimler ile sağlık profesyonellerine ve bürokratlarına ücretsiz ulaştırılıyor.

Yorum yaz