FİKİR LİDERLERİ DERGİSİİLAÇ ENDÜSTRİSİÖNE ÇIKAN HABERLERTÜKETİCİ SAĞLIĞI

Yaşanabilir geleceğe katkıda bulunmak ve değer oluşturmak bizim için çok önemli!

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanı sıra her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden, alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi, yeni sayısında Bayer Tüketici Sağlığı Türkiye Ülke Müdürü Erdem Kumcu‘yu konuk etti. “Geleceğin yaşanabilirliğine katkıda bulunmak ve çeşitli yollarla değer oluşturmak bizim için çok önemli. Bu noktada Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’ni referans alıyoruz” açıklamasında bulunan Erdem Kumcu, Bayer Tüketici Sağlığı’nın sağlık okuryazarlığına bakışı ve bu doğrultuda yaptıkları çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler verdi; sektörün geleceğiyle ilgili düşüncelerini paylaştı.
İlaç ve sağlık sektörü yayıncılığında önemli bir boşluğu dolduran ve bu alanda çok kısa bir sürede kendisine hatırı sayılır bir yer edinen Fikir Liderleri Dergisi’nin Ocak sayısı yayımlandı. Ana dosya konusu “Sağlık ve İlaç Sektörünün Geleceği” olan yeni sayıda, sağlık dışında önemli kurumların yöneticileri, global tüketici sağlığı, güzellik ve sağlık teknolojileri firmalarının üst düzey yöneticileri ve akademisyenlerin yanında Türkiye’de faaliyetleri olan ulusal ve global ilaç firmalarının üst düzey yöneticileri yer aldı.

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanı sıra her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden, alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi, yeni sayısında Bayer Tüketici Sağlığı Türkiye Ülke Müdürü Erdem Kumcu‘yu konuk etti.

“Geleceğin yaşanabilirliğine katkıda bulunmak ve çeşitli yollarla değer oluşturmak bizim için çok önemli. Bu noktada Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’ni referans alıyoruz” açıklamasında bulunan Erdem Kumcu, Bayer Tüketici Sağlığı’nın sağlık okuryazarlığına bakışı ve bu doğrultuda yaptıkları çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler verdi; sektörün geleceğiyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Röportajdan satır başları şöyle:

“Bayer Tüketici Sağlığı Bölümü olarak bireylerin hayat kalitelerini artıran ve önlenebilir sağlık problemlerine karşı çözüm getiren ürünler sunuyor, kişilerin ciddi sağlık sorunları yaşamamak için önem vermeleri gereken konulara dikkat çeken ve sağlık bilincini arttırmaya yönelik projeler hayata geçiriyoruz. Bu anlamda Türkiye’de de en çok üzerinde durduğumuz konu sağlık okuryazarlığı konusu diyebilirim.”

“Daha İyi Bir Yaşam için Bilim misyonumuz doğrultusunda faaliyet gösterdiğimiz tüm ülkelerde bilimin ışığında farkındalık projeleri geliştirerek içinde bulunduğumuz topluma katkı sağlamak için çalışıyoruz. Yaşamı iyileştirmenin, daha yaşanabilir, daha sağlıklı yarınlar elde etmenin peşindeyiz. Tüm sosyal sorumluluk projelerimizde sürdürülebilirliği temel alıyoruz. “Etki” odaklı bir hedef anlayışımız var ve çalışmalarımızı da uzun vadeli etki yaratacak şekilde planlıyoruz.”

“Kendine iyi bakma bilinci tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yükselişe geçti. İyi yaşam, kilo yönetimi, gıda takviyeleri, spor beslenmesi gibi trendler tüm dünyayla paralel, Türkiye’de de önem verilen konular haline geldi. İnsanlar hayat standartlarını nasıl değiştirmeleri ve ne tür günlük ürünler kullanmaları gerektiğini araştırıyor. Daha iyi görünme ve hissetme bir alışkanlık haline geldi ve bu da kişisel bakıma olan ilgiliyi arttırırken, koruyucu sağlık ve gıda takviyelerine olan talebi de fazlalaştırdı.”

Bayer Tüketici Sağlığı Türkiye Ülke Müdürü Erdem Kumcu’nun açıklamalarını ve Fikir Liderleri Dergisinin tamamını okumak için; etik değerlerine, kanunlara ve uyum kurallarına sıkı sıkıya bağlı hareket eden Fikir Liderleri Dergisi’nin ücretsiz abonelik linkinden, önce kayıt olup sonra giriş yapabilir; aynı zamanda daha önce yayımlanmış tüm sayılarına da ulaşabilirsiniz.

Fikir Liderleri Dergisi 3 ayda bir yayımlanıyor ve tamamı sadece hekimler ile sağlık profesyonellerine ve bürokratlarına ücretsiz ulaştırılıyor.

Yorum yaz