İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYER

Mine Sayıt, Sanofi Türkiye, İran ve Levant MS ve Nadir Kan Hastalıkları İş Birimi Müdürü oldu! 

Mine Sayıt, Sanofi Türkiye, İran ve Levant MS ve Nadir Kan Hastalıkları İş Birimi Müdürü oldu.  2006 yılından bu yana Sanofi'de satış, pazarlama ve marka yönetimi alanında önemli görevler üstlenen Mine Sayıt, 16 yıl süren Sanofi kariyerine Türkiye, İran ve Levant bölgesi MS ve Nadir Kan Hastalıkları İş Birimi Direktörü olarak devam ediyor. İstanbul Notre Dame de Sion Fransız Lisesi'nden mezun olduktan sonra 2004 yılında Galatasaray Üniversitesi Ekonomi Bölümünden mezun olan Mine Sayıt, mezuniyetinin hemen ardından Fransa'da Pazarlama Stratejisi yüksek lisansını tamamladı.
Mine Sayıt, Sanofi Türkiye, İran ve Levant MS ve Nadir Kan Hastalıkları İş Birimi Müdürü oldu. 

2006 yılından bu yana Sanofi’de satış, pazarlama ve marka yönetimi alanında önemli görevler üstlenen Mine Sayıt, 16 yıl süren Sanofi kariyerine Türkiye, İran ve Levant bölgesi MS ve Nadir Kan Hastalıkları İş Birimi Müdürü olarak devam ediyor.

İstanbul Notre Dame de Sion Fransız Lisesi’nden mezun olduktan sonra 2004 yılında Galatasaray Üniversitesi Ekonomi Bölümünden mezun olan Mine Sayıt, mezuniyetinin hemen ardından Fransa’da Pazarlama Stratejisi yüksek lisansını tamamladı.

Yorum yaz