İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYER

Derya Adilce, Sanofi Türkiye, İran ve Levant Nadir Hastalıklar İş Birimi Direktörü oldu!

Derya Adilce, Sanofi Türkiye, İran Levant Nadir Hastalıklar İş Birimi Direktörü olarak atandı. 2018 yılından bu yana Sanofi'de Yeni Lansmanlar Müdürü, İnovasyon ve Yeni Lansmanlar Pazarlama Müdürü ve Nadir Kan Hastalıkları İş Birimi Müdürü olarak görev alan Derya Adilce, Sanofi'den önceki kariyerinde Johnson & Johnson, Novartis ve Novo Nordisk gibi şirketlerde satış, pazara erişim, pazarlama ve ürün yönetimi alanlarında görev yaptı. Adilce, Pertevniyal Lisesi'nin ardından Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü’nden mezun oldu ve aynı üniversitede İşletme yüksek lisansını tamamladı. Farklı firma ve terapötik alanlardaki ulusal ve uluslararası satış pazarlama deneyimi ile Derya Adilce, Nisan 2021 itibariyle Sanofi Özellikli Tedaviler İş Birimi’nde Türkiye, İran ve Levant bölgesinin Nadir Hastalıklar İş Birimi Direktörü olarak görev yapmaktadır.
Derya Adilce, Sanofi Türkiye, İran Levant Nadir Hastalıklar İş Birimi Direktörü olarak atandı.

2018 yılından bu yana Sanofi’de Yeni Lansmanlar Müdürü, İnovasyon ve Yeni Lansmanlar Pazarlama Müdürü ve Nadir Kan Hastalıkları İş Birimi Müdürü olarak görev alan Derya Adilce, Sanofi’den önceki kariyerinde Johnson & Johnson, Novartis ve Novo Nordisk gibi şirketlerde satış, pazara erişim, pazarlama ve ürün yönetimi alanlarında görev yaptı.

Adilce, Pertevniyal Lisesi’nin ardından Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü’nden mezun oldu ve aynı üniversitede İşletme yüksek lisansını tamamladı.

Farklı firma ve terapötik alanlardaki ulusal ve uluslararası satış pazarlama deneyimi ile Derya Adilce, Nisan 2021 itibariyle Sanofi Özellikli Tedaviler İş Birimi’nde Türkiye, İran ve Levant bölgesinin Nadir Hastalıklar İş Birimi Direktörü olarak görev yapmaktadır.

Yorum yaz