İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYER

Emre Tüzer, MSD’nin Geleceğin Pazarlaması Lideri rolüne atandı!

MSD'de 2021'den beri Hasta Erişim ve Sağlık Politikaları Direktörü olarak görev yapan Emre Tüzer, MSD'nin Gelişen Pazarlar'dan sorumlu Geleceğin Pazarlaması Lideri oldu.
MSD’de 2021’den beri Hasta Erişim ve Sağlık Politikaları Direktörü olarak görev yapan Emre Tüzer, MSD’nin Gelişen Pazarlar’dan sorumlu Geleceğin Pazarlaması Lideri oldu.

Hayatları kurtarma ve iyileştirme misyonu ile 130 yılı aşkın süredir dünyanın en zorlu hastalıkları için ilaçlar ve aşılar sunan, yaşam için keşfeden MSD, organizasyonel yapısını güçlendirmek üzere yeni bir atama gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Mart 2021’den bu yana MSD Türkiye’de Pazar Erişim Direktörü olarak görev alan Emre Tüzer, Geleceğin Pazarlaması Lideri olarak atandı.

MSD Türkiye’de şirketin Geleceğin Pazarları önceliklerinden birisi olan “Erişim için sağlık politikalarına yön verme” vizyonuna yönelik olarak başarılı stratejik dönüşümlere öncülük eden Emre Tüzer, 1 Ağustos 2022 itibarıyla Gelişen Pazarlar’dan sorumlu Geleceğin Pazarlaması Lideri olarak yeni göreviyle MSD’nin hedeflerine katkı sunacak. Tüzer yeni görevinde, MSD’nin Gelişen Pazarlar Liderlik Ekibi, Bölgesel Liderlik Ekibi üyeleri ve Global Dijital Pazarlama ve Ticari Mükemmellik Ekibi ile çalışacak.

Emre Tüzer kimdir?

Emre Tüzer, Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü’nden mezun olduktan sonra Liverpool Üniversitesi’nde Halk Sağlığı Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Sağlık sektöründeki kariyerine 2004’te Bayer Türkiye ile adım atan Emre Tüzer, 2007 yılında Janssen’e katıldı. MSD’ye katılmadan önce, Janssen EMEA ve Türkiye’de geniş bir coğrafya ve farklı branşları kapsayacak şekilde pazarlama alanında çeşitli liderlik pozisyonlarını üstlenen Tüzer, Mart 2021’de MSD Türkiye’ye Hasta Erişim ve Sağlık Politikaları Direktörü olarak katıldı.

1 Ağustos 2022 itibarıyla MSD’de Gelişen Pazarlar’dan sorumlu Geleceğin Pazarlaması Lideri olarak görevine devam edecek olan Emre Tüzer, İsviçre merkezli olarak şirketin hedeflerine katkı sunacak.

Yorum yaz