İNSAN KAYNAKLARIİŞ DÜNYASIKARİYER

Hande Aydın, L’Oréal Türkiye Profesyonel Ürünler Satış Direktörü oldu!

Hande Aydın, kuaförlük sektörüne yön veren L'Oréal Türkiye Profesyonel Ürünler Divizyonu’nda satış direktörü olarak görev alacak.
Hande Aydın, kuaförlük sektörüne yön veren L’Oréal Türkiye Profesyonel Ürünler Divizyonu’nda satış direktörü olarak görev alacak.

Hande Aydın, kariyerine 2009 yılında L’Oréal Türkiye’de başladı. L’Oréal Türkiye Profesyonel Ürünler Divizyonu’nda 13 yıl boyunca farklı görev ve sorumlulukları başarıyla yerine getiren Hande Aydın kariyerini, 2022 yılında bölümün Dijital ve E-Ticaret süreçlerine liderlik ederek sürdürdü. Kérastase & L’Oréal Professional markalarının dijital dönüşüm süreçlerinde görev alan Hande Aydın, Profesyonel Ürünler Divizyonu’nun gelişiminde bilgi birikimi ve tecrübesiyle önemli bir rol oynadı. Daha sonra L’Oréal Türkiye Profesyonel Ürünler Divizyonu Dijital & E-Ticaret Müdürü görevini üstlenen Hande Aydın, yenilikçi yaklaşımı ve stratejik yetenekleriyle divizyonun dijital dönüşüm ajandasına çok değerli katkılarda bulundu.

Firmadan yapılan açıklama şu şekilde: “Son olarak; 110 yıldan beri saç bakım sektörünün dünyada öncüsü olan Profesyonel Ürünler Divizyonu’nda Satış Direktörü görevine getirilen Hande Aydın, divizyonun iş ortaklarına daha fazla odaklanarak pazara gidiş sistemlerinde ve satış kanallarında strateji oluşturmaktan sorumlu olacak ve divizyonun giderek artan büyümesine önemli katkılar sağlamaya devam edecektir.”

Yorum yaz