İNSAN KAYNAKLARIİŞ DÜNYASIKARİYER

Ayça Mutluer Bayraktar, Yataş Grup Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Yataş Grup’ta üst düzey bir atama gerçekleşti. Yataş Grup'un güçlü markaları Enza Home ve Yataş Bedding Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcılığı görevine Ayça Mutluer Bayraktar atandı. Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü Mezunu olan Bayraktar, kariyerinde Unilever’de Ürün Müdürü, PepsiCo Beverages Türkiye’de Pazarlama Müdürü, Domino’s Pizza’da Pazarlama ve Satış Direktörü, D&R’da Pazarlama ve Kategori Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı olarak görev aldı. Son olarak SisalŞans’da Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı pozisyonunda çalışan Bayraktar, 1 Eylül itibarıyla Yataş Grup’taki yeni görevine başladı.
1 Eylül itibarıyla Yataş Grup’un alanında lider markaları Enza Home ve Yataş Bedding’in Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcılığı görevine Ayça Mutluer Bayraktar getirildi.

Yataş Grup’ta üst düzey bir atama gerçekleşti. Yataş Grup’un güçlü markaları Enza Home ve Yataş Bedding Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcılığı görevine Ayça Mutluer Bayraktar atandı. Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü Mezunu olan Bayraktar, kariyerinde Unilever’de Ürün Müdürü, PepsiCo Beverages Türkiye’de Pazarlama Müdürü, Domino’s Pizza’da Pazarlama ve Satış Direktörü, D&R’da Pazarlama ve Kategori Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı olarak görev aldı. Son olarak SisalŞans’da Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı pozisyonunda çalışan Bayraktar, 1 Eylül itibarıyla Yataş Grup’taki yeni görevine başladı.

Yorum yaz