İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYER

Cansu Aslan Gürlek, medikal müdür olarak Baxter Almanya’ya atandı!

Baxter Türkiye’den Avrupa’ya önemli bir atama daha gerçekleşti. 2018 yılında Baxter Türkiye’ye katılan; son 1 senedir Akut Tedaviler ve Anestezi alanlarından sorumlu Medikal Müdür olarak görev yapan Cansu Aslan Gürlek, 1 Ekim tarihi itibariyle “Baxter Almanya İlaç Taşıyıcı Sistemler & Akut Tedavilerden sorumlu Medikal Müdür” olarak atandı. Yeni görevinde Münih’te çalışacak olan Gürlek, doğrudan Avrupa İlaç Taşıyıcı Sistemler & Akut Tedaviler Medikal Direktörü Gilda Stivali’ye raporlayacak.
Baxter Türkiye’de Medikal Müdür olarak görev yapan Cansu Aslan Gürlek, 1 Ekim itibariyle Baxter Almanya’da “İlaç Taşıyıcı Sistemler ve Akut Tedavilerden Sorumlu Medikal Müdür” olarak görev yapacak.

Baxter Türkiye’den Avrupa’ya önemli bir atama daha gerçekleşti. 2018 yılında Baxter Türkiye’ye katılan; son 1 senedir Akut Tedaviler ve Anestezi alanlarından sorumlu Medikal Müdür olarak görev yapan Cansu Aslan Gürlek, 1 Ekim tarihi itibariyle Baxter Almanya İlaç Taşıyıcı Sistemler & Akut Tedavilerden sorumlu Medikal Müdür olarak atandı. Yeni görevinde Münih’te çalışacak olan Gürlek, doğrudan Avrupa İlaç Taşıyıcı Sistemler & Akut Tedaviler Medikal Direktörü Gilda Stivali’ye raporlayacak.

Cansu Aslan Gürlek kimdir?

Cansu Aslan Gürlek, 2005 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Biyoloji bölümünden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından eğitimine devam etmek için Almanya’ya giden Gürlek, 2006 yılında Ruhr Üniversitesi’nde Biyoloji eğitimi aldı. 2011 yılında Düsseldorf Heinrich Heine Üniversitesi Genetik Enstitüsünde Genetik alanında yüksek lisansını tamamlayarak aynı üniversitede araştırma görevlisi olarak çalışmaya başladı.

Almanya’da bulunduğu süre zarfında ilaç bağımlılığı ve tümör baskılayıcı genler hakkındaki araştırmalarda araştırmacı olarak görev alan Gürlek, 2013 yılı itibariyle Türkiye’ye döndü ve profesyonel kariyerine Becton Dickinson’da Diyabet iş biriminde Medikal Danışman olarak başladı. 2018 yılında Baxter Türkiye’ye Medikal Danışman olarak katıldı, burada gösterdiği başarıların ardından Mayıs 2021 tarihinde Akut Tedaviler ve Anesteziden sorumlu Medikal Müdür olarak atandı ve bu görevini de büyük bir başarıyla yürüttü.

Cansu Aslan Gürlek, mevcut sorumluluklarına ek olarak, Baxterın global oluşumları olan “Baxter Kadın Liderler” ve “Dahiliyet & Çeşitlilik” programlarında son 3 yıldır Türkiye’yi temsil etmekte, firmanın global vizyon ve stratejileri doğrultusunda Türkiye planlarını ve aktivelerini yönetmektedir.

Yorum yaz