İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYER

Begüm İncegül, MSD Hasta Erişim, Sağlık Politikaları ve Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Begüm İncegül, Onkoloji İş Birimi Direktörü görevinden Hasta Erişim, Sağlık Politikaları ve Kurumsal İletişim Direktörü pozisyonuna atandı.

Begüm İncegül, Onkoloji İş Birimi Direktörü görevinden Hasta Erişim, Sağlık Politikaları ve Kurumsal İletişim Direktörü pozisyonuna atandı.

Begüm İncegül kimdir?
İstanbul Erkek Lisesi’nden mezun olduktan sonra Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü tamamlayan Begüm İncegül, kariyerine 2007 yılında Pfizer’de Pazarlama alanında Yönetici Adayı Programı kapsamında başlamış ve çeşitli alanlarda Ürün Müdürlüğü ve Türkiye Marka Liderliği yapmıştır. 2014 yılında MSD’ye katılan İncegül, sırasıyla Enfeksiyon Hastalıkları ve İmmunoloji alanlarında Pazarlama Müdürü olarak çalışmıştır. 2018 Mart ayından itibaren Onkoloji İş Birimi Direktörü ve Liderlik Ekibi üyesi olarak çalışmalarına devam eden İncegül, 2020 Haziran – 2021 Aralık döneminde Türkiye sorumluluklarına ek olarak Ukrayna ve CIS ülkelerinin sorumluluğunu da üstlenmiş ve 2022 yılında Onkoloji ekibinin Agile çalışma modeline liderlik etmiştir. Bunların yanı sıra, MSD Türkiye çatısı altında farklı alanlarda çalışma gruplarında sponsor olarak yer almaktadır; geçmişte Women Network sponsoru olarak görev alan İncegül halen Sürdürülebilirlik Çalışma Grubu’na sponsorluk etmektedir.

Yapılan yeni atama kapsamında Begüm İncegül MSD Türkiye’deki görevine Hasta Erişim, Sağlık Politikaları ve Kurumsal İletişim Direktörü olarak devam edecektir.

Yorum yaz