İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYER

Ayça Işıkay, AstraZeneca Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü oldu!

Ayça Işıkay, 1 Kasım 2022 tarihi itibarıyla AstraZeneca Türkiye'de İnsan Kaynakları Müdürü olarak yeni görevine başladı. 2015 yılından bu yana AstraZeneca Türkiye'de çalışan Ayça Işıkay, 1 Kasım 2022 tarihi itibarıyla AstraZeneca Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü görevine terfi etti.
Ayça Işıkay, 1 Kasım 2022 tarihi itibarıyla AstraZeneca Türkiye’de İnsan Kaynakları Müdürü olarak yeni görevine başladı. 2015 yılından bu yana AstraZeneca Türkiye’de çalışan Ayça Işıkay, 1 Kasım 2022 tarihi itibarıyla AstraZeneca Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü görevine terfi etti.

Ayça Işıkay kimdir?
Bahçeşehir Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden 2012 yılında mezun olan Ayça Işıkay, kariyer hayatına Eczacıbaşı-Baxter Hastane Ürünleri şirketinin İnsan Kaynakları Stajyeri olarak başladı. Işıkay, kariyerine 2012-2014 yılları arasında Doğan Online grubunda İK Uzmanı olarak devam etti. 2014 yılında PwC Türkiye bünyesinde İK Danışmanı olarak çalışmaya başlayıp daha sonra Kıdemli Danışman pozisyonlarına terfi etti. 2015 yılında İK Uzmanı olarak AstraZeneca Türkiye’ye katılan Işıkay, yedi yıl boyunca İK Yöneticisi ve İnsan Kaynakları İş Ortağı görevlerini üstlendi. Işıkay, 2019 yılından beri Türkiye görevinin yanı sıra MEA (Orta Doğu ve Afrika Bölgesi) Bölgesi’nden sorumlu olarak Plan100 Program Liderliğini sürdürüyor. Ayça Işıkay, AstraZeneca Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü görevine atanmadan önce Vekaleten İnsan Kaynakları Müdürü görevini yürütüyordu.

Yorum yaz