İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYERTÜKETİCİ SAĞLIĞI

Yaşar Çelik, Vitabiotics Türkiye Head of Pharma pozisyonuna atandı!

Sağlık Sektörü Satış ve Pazarlama Profesyoneli, Head of Pharma, Vet. Hek. Yaşar Çelik; gamification, diğer bir tabirle oyunlaştırma yaklaşımını Fikir Liderleri Dergisi’ne anlattı.
Vitabiotics Türkiye, yeni atamalarla güçlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Vitabiotics Türkiye Head of Pharma pozisyonuna sektörün deneyimli ismi Yaşar Çelik atandı. Yaşar Çelik, saha satış ekibi ve ticaret departmanının liderliğinden sorumlu olacak.

Yaşar Çelik kimdir?

Uludağ Üniversitesi Veteriner Hekimlik Fakültesi mezunu olan Yaşar Çelik, 2 yıl klinik hekimliği yaptıktan sonra 1998 yılında ilaç sektörüne geçti; Bilim İlaç, GSK, Consentis, Teva ve son olarak da Reckitt Türkiye’de çeşitli pozisyonlarda liderlik pozisyonlarında yer aldı. Çalıştığı tüm fonksiyonlarda liderlik, organizasyonel gelişim, değişim yönetimi ve insan odaklı yönetim becerileri ile öne çıkan Çelik, satış ve pazarlama alanlarında liderlikler, yeni ürün anlaşmaları ve kategori yönetimi gibi çalışmalar yaparak ve gerek eczacı gerekse hekimlerden oluşan danışma kurulları oluşturarak, yenilikçi süreç yönetiminin lider yöneticilerinden oldu.

2009 yılında MBA eğitimini de tamamlayan, aynı zamanda sektör dergilerinde de pharma, SFE, selfcare, OTC, sağlıklı yaşam ve girişimcilik gibi konularda çeşitli yazılar yazan ve üniversitelerde öğrencilerle buluşarak sürekli eğitim ve gelişime katkıda bulunan Yaşar Çelik, evli ve 2 çocuk babası.

Yorum yaz