FİKİR LİDERLERİ DERGİSİİLAÇ ENDÜSTRİSİÖNE ÇIKAN HABERLER

En büyük motivasyon kaynağımız insanların yaşamlarında iz bırakmak!

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanı sıra her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden, alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi, yeni sayısında AbbVie Türkiye Genel Müdürü Dr. Mete Hüsemoğlu'nu konuk etti. “GPTW tarafından 8 yıldır üst üste Türkiye’de ve ilaç sektöründe “En İyi İşveren” seçilmemizin yanı sıra 2015 yılından bu yana her yıl art arda çeşitli kategorilerde toplam 26 ödüle layık görüldük. Bu başarının temelinde önyargılardan uzak, herkesin fikirlerini yüksek sesle dile getirebildiği, zihinsel ve ruhsal olarak kendini güvende hissettiği bir şirket kültürünün olduğunu söyleyebilirim” açıklamasında bulunan Dr. Hüsemoğlu, AbbVie Türkiye’nin bilimsel, sosyal sorumluluk ve farkındalık çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgiler verdi; sektörün geleceğiyle ilgili düşüncelerini paylaştı.
İlaç ve sağlık sektörü yayıncılığında önemli bir boşluğu dolduran ve bu alanda çok kısa bir sürede kendisine hatırı sayılır bir yer edinen Fikir Liderleri Dergisi’nin Ocak sayısı yayımlandı. Ana dosya konusu “Sağlık ve İlaç Sektörünün Geleceği” olan yeni sayıda, sağlık dışında önemli kurumların yöneticileri, global tüketici sağlığı, güzellik ve sağlık teknolojileri firmalarının üst düzey yöneticileri ve akademisyenlerin yanında Türkiye’de faaliyetleri olan ulusal ve global ilaç firmalarının üst düzey yöneticileri yer aldı.

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanı sıra her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden, alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi, yeni sayısında AbbVie Türkiye Genel Müdürü Dr. Mete Hüsemoğlu’nu konuk etti. “GPTW tarafından 8 yıldır üst üste Türkiye’de ve ilaç sektöründe “En İyi İşveren” seçilmemizin yanı sıra 2015 yılından bu yana her yıl art arda çeşitli kategorilerde toplam 26 ödüle layık görüldük. Bu başarının temelinde önyargılardan uzak, herkesin fikirlerini yüksek sesle dile getirebildiği, zihinsel ve ruhsal olarak kendini güvende hissettiği bir şirket kültürünün olduğunu söyleyebilirim” açıklamasında bulunan Dr. Hüsemoğlu, AbbVie Türkiye’nin bilimsel, sosyal sorumluluk ve farkındalık çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgiler verdi; sektörün geleceğiyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Röportajdan satır başları şöyle:

“En büyük motivasyon kaynağımızın insanların yaşamlarında iz bırakma ve onların yaşamlarına sürdürülebilir fayda sağlama tutkumuz olduğunu söyleyebilirim. Biz sosyal sorumluluk projelerini tasarlarken, içinde bulunduğumuz topluma nasıl katkıda bulunabileceğimize odaklanıyoruz. Sadece şirket olarak değil, kişisel gayretlerimiz ile yürüttüğümüz çalışmalar, bizler için çok daha anlamlı oluyor. Sivil toplum kuruluşları ile iş birliği yaparak ülkemize yarar sağlayacak projelerin parçası olmak bizim için bir mutluluk kaynağı. Bu sebeple ihtiyacı olan topluluklara fayda sağlamak önceliklerimiz arasında yer almaya devam edecek.”
“Mevcut ürünlerimiz, immünoloji, onkoloji ve nörolojik bilimler alanlarında geliştirilen yeni tedaviler ve artan klinik çalışmalarımız ile ülkemizde yarattığımız etkiyi her geçen gün büyütmek için çalışma arkadaşlarımla birlikte bizi büyüyen, sürekli gelişen ve öğrenen bir organizasyon haline getirmek önceliğimiz olmaya devam edecek.”
“Ülkemizdeki hastaların en yeni tedavilere dünya ile aynı anda erişebilmesinin; başarılı bir sağlık inovasyon ekosistemi, iyi kurgulanmış ilaç finansman modelleri, karar alma mekanizmalarında hasta ve hekim derneklerinin rolünün artırılması ve sektördeki tüm paydaşların hasta odaklı bir yaklaşımla iş birliklerine imza atması ile mümkün olacağını düşünüyorum.”

AbbVie Türkiye Genel Müdürü Dr. Mete Hüsemoğlu’nun açıklamalarını ve Fikir Liderleri Dergisinin tamamını okumak için; etik değerlerine, kanunlara ve uyum kurallarına sıkı sıkıya bağlı hareket eden Fikir Liderleri Dergisi’nin ücretsiz abonelik linkinden, önce kayıt olup sonra giriş yapabilir; aynı zamanda daha önce yayımlanmış tüm sayılarına da ulaşabilirsiniz.

Fikir Liderleri Dergisi 3 ayda bir yayımlanıyor ve tamamı sadece hekimler ile sağlık profesyonellerine ve bürokratlarına ücretsiz ulaştırılıyor.

Yorum yaz