FİKİR LİDERLERİ DERGİSİGÜZELLİKİŞ DÜNYASIKOZMETİKÖNE ÇIKAN HABERLERSAĞLIKLI YAŞAM

“Dünyayı Harekete Geçiren Güzelliği Yaratmak” için çalışıyoruz!

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanı sıra her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden, alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi, yeni sayısında L’Oréal Türkiye Ülke Müdürü Sinem Sandıkçı Gökçen‘i konuk etti. “Güzellik, bizim varoluş amacımızın kaynağı ve biz, “Dünyayı Harekete Geçiren Güzelliği Yaratmak” için çalışıyoruz. Motivasyonumuzu da bu varoluş amacımızdan alıyoruz, hayatları güzelleştirmek gayesindeyiz. Güzelliğe güzellikle liderlik etmeyi önemsiyoruz, kapsayıcı, sorumlu ve sürdürülebilir bir şekilde. Bu adanmışlık, elbette yönetim sürecimizin her aşamasında bize rehberlik ediyor ve zaman zaman karşılaştığımız zorlukları aşmamıza da yardımcı oluyor” açıklamasında bulunan Sinem Sandıkçı Gökçen, L’Oréal’in güzellik ve sağlık alanlarına bakışı ve bu doğrultuda yaptıkları çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler verdi; sektörün geleceğiyle ilgili düşüncelerini paylaştı.
İlaç ve sağlık sektörü yayıncılığında önemli bir boşluğu dolduran ve bu alanda çok kısa bir sürede kendisine hatırı sayılır bir yer edinen Fikir Liderleri Dergisi’nin Ocak sayısı yayımlandı. Ana dosya konusu “Sağlık ve İlaç Sektörünün Geleceği” olan yeni sayıda, sağlık dışında önemli kurumların yöneticileri, global tüketici sağlığı, güzellik ve sağlık teknolojileri firmalarının üst düzey yöneticileri ve akademisyenlerin yanında Türkiye’de faaliyetleri olan ulusal ve global ilaç firmalarının üst düzey yöneticileri yer aldı.

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanı sıra her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden, alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi, yeni sayısında L’Oréal Türkiye Ülke Müdürü Sinem Sandıkçı Gökçen‘i konuk etti.

“Güzellik, bizim varoluş amacımızın kaynağı ve biz, “Dünyayı Harekete Geçiren Güzelliği Yaratmak” için çalışıyoruz. Motivasyonumuzu da bu varoluş amacımızdan alıyoruz, hayatları güzelleştirmek gayesindeyiz. Güzelliğe güzellikle liderlik etmeyi önemsiyoruz, kapsayıcı, sorumlu ve sürdürülebilir bir şekilde. Bu adanmışlık, elbette yönetim sürecimizin her aşamasında bize rehberlik ediyor ve zaman zaman karşılaştığımız zorlukları aşmamıza da yardımcı oluyor” açıklamasında bulunan Sinem Sandıkçı Gökçen, L’Oréalin güzellik ve sağlık alanlarına bakışı ve bu doğrultuda yaptıkları çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler verdi; sektörün geleceğiyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Röportajdan satır başları şöyle:

“Günümüzde topluma ve çevreye değer katan anlamlı markalar tüketicilerin kalbinde bir karşılık buluyor. Özellikle Z kuşağı yeni markalar denemeye ve kullandığı markaları değiştirmeye çok açık, burada sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlikte gerçek işler yapan markalar ayrışıyor. Tüketiciler empati yapabilen markalara karşı sadakatlerini koruyorlar. Bizim de hedefimiz en iyi ürünlerle beraber en iyi servisleri sunarken aynı zamanda topluma ve çevreye pozitif katkı sağlamak.”

“Çevresel sorunlara ilişkin bilgi toplayan, şirketleri çevresel verilerini açıklamaya teşvik eden ve bu konudaki eylemlerini değerlendiren uluslararası sivil toplum kuruluşu CDP (Carbon Disclosure Project) tarafından “İklim Değişikliği, Su Güvenliği ve Orman” olmak üzere üç çevresel temanın tümü için 7 yıl üst üste “A” almayı başaran ilk ve tek şirket olduk.”

“Özellikle Z kuşağı oldukça dijital, araştırmaları sayesinde bilgili, pragmatik, isteklerinin anında gerçekleşmesini isteyen, çevresel ve sosyal konulara çok duyarlı, arttırılmış performans arayışında olan bir kitle. Kişiselleştirilmiş deneyim ve etkileşim isterken aynı zamanda markalarla beraber yaratma peşindeler. Trendler de buradan şekilleniyor.”

L’Oréal Türkiye Ülke Müdürü Sinem Sandıkçı Gökçen’in açıklamalarını ve Fikir Liderleri Dergisinin tamamını okumak için; etik değerlerine, kanunlara ve uyum kurallarına sıkı sıkıya bağlı hareket eden Fikir Liderleri Dergisi’nin ücretsiz abonelik linkinden, önce kayıt olup sonra giriş yapabilir; aynı zamanda daha önce yayımlanmış tüm sayılarına da ulaşabilirsiniz.

Fikir Liderleri Dergisi 3 ayda bir yayımlanıyor ve tamamı sadece hekimler ile sağlık profesyonellerine ve bürokratlarına ücretsiz ulaştırılıyor.

Yorum yaz