FİKİR LİDERLERİ DERGİSİİLAÇ ENDÜSTRİSİÖNE ÇIKAN HABERLERSAĞLIK TEKNOLOJİLERİTIBBİ CİHAZ

Sağlık sektöründe çığır açan yeniliklere öncülük ediyoruz; herkes için, her yerde!

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanı sıra her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden, alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi, yeni sayısında Siemens Healthineers Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sonemel‘i konuk etti. “Sağlık sektöründe çığır açan yeniliklere öncülük ediyoruz; herkes için, her yerde” açıklamasında bulunan Enis Sonemel, Siemens Healthineers’in sağlık teknolojilerine bakışı ve bu doğrultuda yaptıkları çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler verdi; sektörün geleceğiyle ilgili düşüncelerini paylaştı.
İlaç ve sağlık sektörü yayıncılığında önemli bir boşluğu dolduran ve bu alanda çok kısa bir sürede kendisine hatırı sayılır bir yer edinen Fikir Liderleri Dergisi’nin Ocak sayısı yayımlandı. Ana dosya konusu “Sağlık ve İlaç Sektörünün Geleceği” olan yeni sayıda, sağlık dışında önemli kurumların yöneticileri, global tüketici sağlığı, güzellik ve sağlık teknolojileri firmalarının üst düzey yöneticileri ve akademisyenlerin yanında Türkiye’de faaliyetleri olan ulusal ve global ilaç firmalarının üst düzey yöneticileri yer aldı.

Özgün içerik ve grafik tasarımının yanı sıra her sayısında ele aldığı konuları hem akademiden hem de endüstriden, alanının en etkin isimleriyle sayfalarına taşımasıyla ve konuları derinlemesine, çok yönlü ele almasıyla dikkat çeken Fikir Liderleri Dergisi, yeni sayısında Siemens Healthineers Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sonemel‘i konuk etti.

“Sağlık sektöründe çığır açan yeniliklere öncülük ediyoruz; herkes için, her yerde” açıklamasında bulunan Enis Sonemel, Siemens Healthineersin sağlık teknolojilerine bakışı ve bu doğrultuda yaptıkları çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler verdi; sektörün geleceğiyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Röportajdan satır başları şöyle:

“Dijital ikiz, yapay zekâ, sinematik gerçeklik ve tıbbi nesnelerin interneti (IoMT) gibi teknolojilerle geliştirdiğimiz çözümlerle sektörde adımızdan inovasyonlarımızla söz ettiriyoruz. Global olarak on sekiz bin patente sahip bir tıbbi teknoloji şirketiyiz. Yapay zekâ çalışmalarımıza 90’lı yılların sonlarında başladık; bugün pazara altmış beş’in üzerinde yapay zekâ destekli ürün sunuyoruz.”

“Hassas ve kişiselleştirilmiş tedavi çözümlerimiz, dijital teknolojilerimiz, veri işleme ve yapay zekâ yeteneklerimiz, insanlığı en çok tehdit eden hastalıklarla mücadelede sağlık hizmetlerini dönüştürmemizi ve verimli operasyonları mümkün kılmamızı sağlarken; bakıma erişimi artırma hedefimize adım adım ulaşmamıza yardımcı oluyor.”

“Yeni yıla başlarken, gündemimizi global olarak benimsediğimiz ve New Ambition adını verdiğimiz stratejimiz çerçevesinde çizerek, dünyadaki en tehlikeli hastalıklarla mücadele etmeyi, verimli operasyonlar sağlamayı ve sağlık hizmetlerine erişimi artırmayı hedefleyerek 2025 yılı hedeflerimizin tohumlarını ektik. “Sağlık sektöründe çığır açan yeniliklere öncülük ediyoruz. Herkes için. Her yerde” mottomuz bu aşamadaki amacımızı ifade ediyor.”

Siemens Healthineers Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sonemel’in açıklamalarını ve Fikir Liderleri Dergisinin tamamını okumak için; etik değerlerine, kanunlara ve uyum kurallarına sıkı sıkıya bağlı hareket eden Fikir Liderleri Dergisi’nin ücretsiz abonelik linkinden, önce kayıt olup sonra giriş yapabilir; aynı zamanda daha önce yayımlanmış tüm sayılarına da ulaşabilirsiniz.

Fikir Liderleri Dergisi 3 ayda bir yayımlanıyor ve tamamı sadece hekimler ile sağlık profesyonellerine ve bürokratlarına ücretsiz ulaştırılıyor.

Yorum yaz