İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYER

Gamze Kuzucu Gürses Lilly Kanada’ya kıdemli direktör olarak atandı

Atama kapsamında Uluslararası İş Birimi'nde Fiyatlandırma, Geri Ödeme ve Erişim Kıdemli Direktörü olarak görev yapan Gamze Kuzucu Gürses, yurt dışına açılarak Lilly Kanada Fiyatlandırma, Geri Ödeme ve Erişim Kıdemli Direktörü görevine atandı. Gamze Kuzucu Gürses, yeni görevinde tüm Lilly Kanada ürünleri için pazar erişim stratejilerini belirleyecek ve yenilikçi çözümler geliştirecek.
Gamze Kuzucu Gürses Lilly Kanada’ya Fiyatlandırma, Geri Ödeme ve Erişim Kıdemli Direktörü olarak atandı.

Atama kapsamında Uluslararası İş Birimi’nde Fiyatlandırma, Geri Ödeme ve Erişim Kıdemli Direktörü olarak görev yapan Gamze Kuzucu Gürses, yurt dışına açılarak Lilly Kanada Fiyatlandırma, Geri Ödeme ve Erişim Kıdemli Direktörü görevine atandı. Gamze Kuzucu Gürses, yeni görevinde tüm Lilly Kanada ürünleri için pazar erişim stratejilerini belirleyecek ve yenilikçi çözümler geliştirecek.

Gamze Kuzucu Gürses kimdir?

2003 yılında Boğaziçi Üniversitesi moleküler biyoloji ve genetik bölümünden mezun olduktan sonra 2007 yılında üniversitenin medikal sistemler ve enformatik bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Gamze Kuzucu Gürses, ayrıca York Üniversitesi sağlık ekonomisi bölümünden lisansüstü diploması aldı. Kariyerine Pfizer’de Ruhsatlandırma Uzmanı olarak başladıktan sonra Roche’ta Fiyatlandırma ve Pazar Erişim Müdürlüğü ve ardından Lundbeck’te Kurumsal İlişkiler ve Pazar Erişim Direktörlüğü de dahil olmak üzere ilaç sektöründe çeşitli liderlik rolleri üstlendi. Gürses, Lilly Türkiye’ye 2016 yılında Kurumsal İlişkiler Direktörü olarak katıldı. Uluslararası İş Birimi’nde Merkezi Fiyatlandırma, Geri Ödeme ve Erişim bölümünde üstlendiği kısa dönemli görevlendirmenin  ardından, 2022’de Uluslararası İş Birimi’nde  Merkezi Fiyatlandırma, Geri Ödeme ve Erişim Kıdemli Direktörü rolüne terfi eden Gürses, gerçekleşen son atamanın ardından Kanada yerleşik olarak Lilly Kanada Fiyatlandırma, Geri Ödeme ve Erişim Kıdemli Direktörü rolünü kabul etti.

Yorum yaz