İLAÇ ENDÜSTRİSİÖDÜLLERÖNE ÇIKAN HABERLER

AbbVie, 9. kez “Türkiye’nin En İyi İşvereni” seçildi

Great Place To Work® tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En İyi İşverenleri’’ araştırmasının sonuçları açıklandı. 10. yılını kutlayan AbbVie Türkiye, 250 - 499 çalışan kategorisinde beşincilik ödülüne layık görüldü. Araştırmaya dayalı global biyofarma şirketi AbbVie, Great Place To Work (GPTW) Enstitüsü tarafından düzenlenen "Türkiye’nin En İyi İşverenleri" araştırmasında bu yıl 250 - 499 çalışan sayısına sahip şirketler kategorisinde beşinciliğe layık görüldü.   GPTW Enstitüsü tarafından 9 yıldır üst üste Türkiye’de ve ilaç sektöründe “En İyi İşveren” listesine girmekten mutlu olduklarını dile getiren AbbVie Türkiye ve Güney Avrupa İnsan Kaynakları Direktörü Seval Aksoy, AbbVie’nin dünyada ve Türkiye’de 10. yılını kutladığı 2023 yılında bu ödülün kendileri için ayrı bir anlam taşıdığını ifade etti. Aksoy, “AbbVie Türkiye ailesi olarak 10 yıldır kendimizi işimize adadık ve hep daha iyisini yapabilmek için geliştirdik. Kurulduğumuz günden beri binlerce hastanın hayatına dokunduk, bizi biz yapan harika bir kültür yarattık. Çalışanlarımızla birlikte inşa ettiğimiz, çalışan bağlılığını artırmamıza ve güçlü liderler yetiştirmemize olanak sağlayan kültürümüzle sektörde ayrışıyoruz. Herkesin fikirlerini yüksek sesle dile getirebildiği, zihinsel ve ruhsal olarak kendini güvende hissettiği, güvene, açık iletişime ve şeffaflığa dayalı kapsayıcı çalışma ortamımızla 10. yılımızda bu ödüle layık görülmekten ayrı bir onur duyuyoruz. Kültürümüzün gücüne dayanarak, layık görüldüğümüz bu ödül sonrasında da yaşama değer katan çözümler sunmaya ve hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Great Place To Work® tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En İyi İşverenleri’’ araştırmasının sonuçları açıklandı. 10. yılını kutlayan AbbVie Türkiye, 250 – 499 çalışan kategorisinde beşincilik ödülüne layık görüldü.

Araştırmaya dayalı global biyofarma şirketi AbbVie, Great Place To Work (GPTW) Enstitüsü tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” araştırmasında bu yıl 250 – 499 çalışan sayısına sahip şirketler kategorisinde beşinciliğe layık görüldü.

GPTW Enstitüsü tarafından 9 yıldır üst üste Türkiye’de ve ilaç sektöründe “En İyi İşveren” listesine girmekten mutlu olduklarını dile getiren AbbVie Türkiye ve Güney Avrupa İnsan Kaynakları Direktörü Seval Aksoy, AbbVie’nin dünyada ve Türkiye’de 10. yılını kutladığı 2023 yılında bu ödülün kendileri için ayrı bir anlam taşıdığını ifade etti. Aksoy, “AbbVie Türkiye ailesi olarak 10 yıldır kendimizi işimize adadık ve hep daha iyisini yapabilmek için geliştirdik. Kurulduğumuz günden beri binlerce hastanın hayatına dokunduk, bizi biz yapan harika bir kültür yarattık. Çalışanlarımızla birlikte inşa ettiğimiz, çalışan bağlılığını artırmamıza ve güçlü liderler yetiştirmemize olanak sağlayan kültürümüzle sektörde ayrışıyoruz. Herkesin fikirlerini yüksek sesle dile getirebildiği, zihinsel ve ruhsal olarak kendini güvende hissettiği, güvene, açık iletişime ve şeffaflığa dayalı kapsayıcı çalışma ortamımızla 10. yılımızda bu ödüle layık görülmekten ayrı bir onur duyuyoruz. Kültürümüzün gücüne dayanarak, layık görüldüğümüz bu ödül sonrasında da yaşama değer katan çözümler sunmaya ve hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“Türkiye’nin En İyi İşverenleri’’ araştırmasında her yıl art arda çeşitli kategorilerde ödüllere layık görülen AbbVie Türkiye; Great Place To Work Enstitüsü’nden bugüne kadar aralarında “Türkiye’nin En iyi İşvereni”, “Pharma’nın En İyi İşvereni”, “Yaşam Boyu Öğrenme Ödülü” de bulunan toplam 27 ödül aldı.

Yorum yaz