İLAÇ ENDÜSTRİSİSAĞLIK ÜRÜNLERİTÜKETİCİ SAĞLIĞI

Türkiye’de ilk ve tek silisyum içeren ürün ailesi lansmanı yapıldı

İlko İlaç'ın tüketici sağlığı alanına ilkler ve yenilikler sunma hedefiyle faaliyet gösteren Wellcare markasına ait yeni Collagen Beauty Boost Ailesi lansmanı yapıldı.
İlko İlaç’ın tüketici sağlığı alanına ilkler ve yenilikler sunma hedefiyle faaliyet gösteren Wellcare markasına ait yeni Collagen Beauty Boost Ailesi lansmanı yapıldı.

Sektöre yeni ve farklı ürünler sunarak tüketici odaklı çalışmalarına devam eden Wellcare; saşe, likit, toz kavanoz ve tablet olarak farklı formlara sahip, Türkiye’de ilk ve tek silisyum içeren ‘Wellcare Collagen Beauty Boost’ serisiyle büyümeye devam ediyor. “Zamana Hükmedin” mottosuyla ve İzmir’de düzenlenen lansmanda, medikal eğitimlerin yanı sıra pazarlama aktivitelerini güçlendirmeye yönelik çeşitli etkinlikler de gerçekleştirildi. Lansman toplantısında tüm saha ve merkez kadro bir araya geldi. Toplantı Wellcare İş Birimi Direktörü İlhan Ok’un açılış konuşmasıyla başladı. İLKO İlaç Medikal Müdürü Ecz. Meltem Gülcü tarafından medikal eğitimlerin verilmesiyle devam eden lansmanda, Pazarlama Grup Müdürü Seda Yimenicioğlu tarafından pazarlama sunumu yapıldı. Ulusal Satış Müdürü Gökhan Koçak ve Ticari Pazarlama Müdürü Furkan Kıyak’ın sunum ve katkılarıyla devam eden toplantı, Wellcare İcra Kurulu Üyesi Mustafa Cem Öncel ve Genel Müdür Hatice Öncel’in kapanış konuşmalarıyla son buldu. 

Türkiye’de ilk ve tek silisyum içeren Wellcare Collagen Beauty Boost serisi hakkında;

Wellcare Collagen Beauty Boost serisi içeriğindeki mikroenkapsüle Silisyum ile farklılaşıyor. Tüm formlarda günlük alım dozunda 5 mg mikroenkapsüle Silisyum bulunan Wellcare Collagen Beauty Boost ürünleri, Verisol ve Fortigel markalı patentli kolajen içeriğine sahip. Nar, elma ve karpuz aromalı Wellcare Collagen Beauty Boost saşe formu 10.000 mg Tip I-III Hidrolize kolajen peptitleri içeriyor. 5.500 ve 10.000 mg Tip I-III Hidrolize kolajen peptitlerini içeren Wellcare Collagen Beauty Boost likit formu Frenk üzümü-portakal ve karpuz-nane aromalarına sahip. Wellcare Collagen Beauty Boost toz kavanoz formu nar aromasının yanı sıra Tip I, II ve III Hidrolize kolajen peptitler içeriyor. Wellcare Collagen Beauty Boost tablet formu ise tek tablette 750 mg Hidrolize kolajen peptitlerine sahip olmasıyla diğer Wellcare Collagen ürünlerinden farklılaşıyor. Wellcare Collagen Beauty Boost serisinin saşe ve likit formları Koenzim Q10, glutatyon, alfa-lipoik asit ile zengin içerik sunuyor.  Toz kavanoz form ise üç ayrı tipteki kolajenin yanı sıra D3 ve K2 vitaminlerini içeriyor.

Yorum yaz