İLAÇ ENDÜSTRİSİİNSAN KAYNAKLARIKARİYER

Cemal Battal, Wiserlife CEO’su oldu

Sağlık sektöründe stratejik planlama, satış-pazarlama, iş geliştirme, innovasyon ve iş birimi yöneticiliği olmak üzere 20 yılı aşkın tecrübesi olan Cemal Battal, Wiserlife CEO'su oldu.
Sağlık sektöründe stratejik planlama, satış-pazarlama, iş geliştirme, innovasyon ve iş birimi yöneticiliği olmak üzere 20 yılı aşkın tecrübesi olan Cemal Battal, Wiserlife CEO’su oldu.
Cemal Battal kimdir?

Yıldız Teknik Üniversitesi, İstatistik Bölümü’nden mezun olduktan sonra profesyonel iş hayatına 1997 yılında Philip Morris’te başlayan Cemal Battal, Şişecam Paşabahçe ve Barem Research International’da pazar araştırma alanlarında çalıştı. 2002 yılında ilaç sektörüne Merck Sharp Dohme firması ile adım atan Battal, sonrasında uzun yıllar Johnson&Johnson’da çeşitli yöneticilik rollerinde görev aldı.

2015 yılında portfolyo yöneticisi olarak Teva Türkiye’de çalışmaya başlayan Cemal Battal, iş geliştirme ve inovasyon alanlarında çalıştı, ayrıca iş birimi direktörlüğü ve ticari girişimler direktörlüğü yaptı. Battal, 2022 yılının Kasım ayından bu yana RIGICON firmasında “Regional Business Director” olarak çalışıyordu.

Yorum yaz